medicament nou. e bun ?

25-04-2010
desperado_dj
Nu este medic/terapeut
desperado_dj
imi poate spune cineva ce efecte negative are medicamentul ? ca nu am gasit prea multe despre el decat o mica descriere pe adresa http://gbx.ro/member_page.php?id=139
1 comentarii
0
20-06-2010, ora 05:08
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hello!

Stimate domn, dvs. nu doriţi să fiţi înştiinţat cu privire la efectele adverse ale unui medicament, ci doriţi să fiţi votat pentru a câştiga un Iphone. Link-ul oferit de dvs. m-a direcţionat către Game Box (accesarea integrală a link-ului v-a adus un punct în cont, să vă fie de bine).
Woow! Într-adevăr, acest "medicament" este nou, recunosc, că doar nu este înscris în Memomed sau în lista medicamentelor omologate - listă publicată de ANM (Agenţia naţională a medicamentului). Medicamentul, cel mai probabil, se numeşte ÎNŞELAREMIN şi conţine 500 mg de MINCIUNICĂ, substanţă activă + excipienţi :)))
Mă bucur că v-am putut ajuta, în ciuda faptului că nu am agreat deloc minciuna dvs.. Pe viitor recurgeţi la sinceritate, altfel...nu numai că nu veţi avea beneficii efemere, ci veţi fi privat şi de beneficii veşnice (minciuna este, printre altele, o faptă lipsită de demnitate, de cinste, ceea ce o converteşte, în mod automat, într-o acţiune nefastă pentru trupul şi sufletul dvs.).



Toate cele bune!
Dumnezeu să vă binecuvânteze :-)
Cu respect,
Nick
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.