maxilar si zgomote in ureche

13-06-2008
admir
Nu este medic/terapeut
admir
De mai mult timp am un tiuit in ureche si am avut si probleme cu auzul in urma unei infectii puternice ( sinuzita si otita)
Auzul a revenit dar tiuitul a ramas si il aud mai tare, au aparut si alte zgomote in ureche, mici pocnituri si fasaituri.
In timpul acelei infectii puternice, la debutul ei de fapt, aveam niste mancarimi groaznice la gingiile de sus. Mi-am amintit atunci de o alta infectie pe care am avut-o acum doi ani cand am scos o masea de minte era foarte inflamata dar am scos-o inainte de a se rezolva infectia, dupa extractie a fost un chin, dupa multe antibiotice cu chiu cu vai s-a desumflat si nu am mai avut probleme de atunci dar gingia a ramas ca si cand s-ar afla ceva acolo- nu s-a retras ca in alte locuri unde am avut extractie.
Poate sa mai existe acolo o infectie care sa fi atins sinusurile? radiografia fetei indica mult puroi in partea stanga, problema cu urechea era tot pe stanga, zgomotele cu care am ramas sunt tot la urechea stanga.

Poate ca ar fi bine sa stiti ca am ocluzie inversa, dar azez dintii de jos in dreptul celor de sus in mod obisnuit, imi impun acest lucru si m-am obisnuit, prin exercitiu, sa nu stau cu cei de jos peste cei de sus, poate in somn se relaxeaza maxilarul si se reaseaza ( uneori ma trezesc ptr ca imi musc limba).
In timpul masticatiei, in mod clar, cei de jos incaleca pe cei de sus.
Poate zgomotele din ureche au legatura si cu acest fapt?
V-as ruga sa-mi raspundeti, multumesc!
1 comentarii
0
12-07-2008, ora 00:00
Dr.Vigh
Identitate neconfirmată
Dr.Vigh
1. O radiografie simpla, ieftina (cam 10 lei) si nedureroasa va poate arata clar daca a mai ramas ceva acolo.
2. Va recomand consult de O.R.L. si STOMA iar daca in localitatea de domiciliu exista un ortodont care sa faca si aparate pt adulti atunci nu-l ocoliti !
3. De ce va chinuiti articulatia ( ATM ) mandibulara incercand sa muscati intr-un mod nefiresc pt. ea ? Apelati la un specialist. (ortodont )
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul