Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

maxilar si masea

06-04-2012, ora 20:28
Autor: mioryca89
Buna ziua! am 2 probleme...acum 3 ani am mers la un stomatolog pentru ca aveam o masea sparta, mi-a scos nervii si mi-a plombat-o, dar am mai avut cand si cand mici dureri la masea, de unde am tras concluzia ca nu mi-a scos toti nervii...nu stiu daca e o concluzie buna sau nu! Acum am abces la acea masea si iau antibiotice! trebuie sa merg la stomatolog, sau va trece infectia cu antibiotice si gata?:D A doua problema este cu maxilarul, care trosneste la incheietura unde se unesc, in modul ca si atunci cand il misc ca sa nu mai zic atunci cand mananc! Am citit in subiecte asemanatoare sa merg la specialist, dar vroiam sa va intreb in ce consta tratamentul dat de un specialist...aparat dentar...sau...?va multumesc pentru amabilitate...o zi buna
1 comentarii
07-04-2012, ora 20:28
Autor: andreeastoma | Dr. Nitu Andreea-Diana - Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
antibioticele luate pe cale generala pot ameliora temporar problema, numai tratamentul local rezolva complet infectia. mergeti deci la stomatolog pentru refacerea tratamentului de canal.
in privinta problemelor articulare, este necesara intai determinarea cauzei si apoi, in functie de aceasta se aplica un anumit tratament. aparatul ortodontic este o solutie numai daca tulburarile articulare sunt date de o ocluzie incorecta ( inghesuiri dentare, anomalii maxilare scheletale)
Adaugă un comentariu / răspuns