Masturbarea la femei... aceasta metoda dauneaza organismului in vreun fel?

07-11-2005
isis
Nu este medic/terapeut
isis
desi nu concepeam inainte masturbarea, de o perioada, adica in perioada in care nu am nici o relatie, aplez la aceasta metoda. la inceput nu simteam nimic si ma opream, imi faceam chiar mustrari de constiinta. dupa un timp de adaptare cu aceasta metoda am inceput sa ma masturbez cel mult o data pe luna si doar dupa nu stiu cate sedinte am reusit sa ajung la orgasm. vreau sa va spun ca numai prin acest mijloc am putu sa fac diferenta intre senzatia de orgasm si senzatia de urina care apare in timpul excitatie/actului sexual. in momentul cand am ajuns la la acest rezultat am constientizat ca nu ar trebui sa ne fie rusine ca apelam la cest mijloc de excitare.
as vrea sa va intreb daca aceasta metoda dauneaza organismul in vreun fel?
2 comentarii
0
07-11-2005, ora 00:00
Carla
Nu este medic/terapeut
Carla
Aceasta metoda nu dauneaza organismului.
0
15-11-2005, ora 00:00
romedic
Administrator Forum ROmedic
romedic
Tin minte de la cursul de sexologie ca undeva in Africa este un trib mai special.. Acolo barbatii sunt foarte dotati si ei au un cult al sexului. Se spune ca fac sex de 7 ori pe noapte, 7 zile pe saptamana.
Legatura cu subiectul postat este ca in acest trib copiii sunt invatati de mici sa se masturbeze. Ei se masturbeaza de fata cu ceilalti membri ai tribului. Masturbarea la tineri si copii este considerata acolo un act de vitejie, cinste, barbatie...
Concluzia acestei povesti, in cadrul cursului, era ca masturbarea nu este daunatoare sanatatii si ca probabil chiar are un efect benefic asupra vietii sexuale ulterioare.
Parerea mea personala: masturbarea nu face rau atata timp cat nu exagerezi si nu inlocuieste o viata sexuala in doi. Aaaaa, si inca ceva.nu o faceti in public!!! :-)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Masturbarea la femei
  • Mituri despre masturbare
  •