marvelon 28

28-10-2008
alexandrina22
Nu este medic/terapeut
alexandrina22
buna.sunt noua pe aici si v-as ruga sa ma lamuriti si pe mine un pic.am luat contraceptive timp de un 11 luni acu un an(lofeminal).am fost la plening nu le-am luat dupa ureche.am intrerupt administrarea pt ca au aparut o serie de probleme de sanatate(caderi de calciu, atacuri de panica si hipotiroidie).am luat eutirox pt a controla problemele cu tiroida si deocamdata mi-e destul de bine nivelul tsh e 2, 40 dar totusi tiroida e destul de marita si are pete(am facut ecografie).acum urmeaza nelamurirea mea:am mers din nou la plening ca sa iau iar contraceptive.am primit marvelon28 si mi s-a spus sa il iau din a 4-a zi a menstruatiei(pe net am gasit info care spun ca tre sa le iau din prima zi de menstruatie).interactioneaza contraceptivele cu eutiroxul(o s am probleme cu tiroida)?de cand anume sunt protejata impotriva sarcinii(am auzit ceva de genu ca o sa fiu protejata dupa ce iau o s saptamana)?va rog sa ma lamuriti.multumesc anticipat
4 comentarii
0
29-10-2008, ora 12:57
anonima101
Nu este medic/terapeut
anonima101
salut
sincera sa fiu nu prea am auzit de contraceptive care se iau din a 4 zi dar cine stie poate sunt si nu am auzit dar cel mai bine citeste pe prospect si acolo e foarte bine lamurit totul.
si dupa parerea mea inca 7 zile dupa ciclu nu poti ramine insarcinata chiar daca nu iai contraceptive pt ca inca nu este prezent ovulul asa ca reiese ca esti protejata.
dar mai asteptam si alte pareri
ca asta este parerea mea
ai grija de tine
0
30-10-2008, ora 07:16
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
1. Contraceptivele nu interactioneaza cu Eutyrox-ul.
2. Sunteti protejata din prima zi (daca le luati potrivit recomandarii)
0
01-11-2008, ora 14:36
de3a
Nu este medic/terapeut
de3a
stie careva dc cand am contact sexual cu iubitul meu sangerez putin..nu inteleg dc are cnv idee??mentionez ca iau anticonceptionale.are vreo legatura???
0
24-02-2009, ora 18:00
raluca83
Nu este medic/terapeut
raluca83
Buna,
Am fost diagnosticata cu sindromul ovarului polichistic si hipotiroidism. Dr. endocrinolog mi-a recomandat 2 luni de tratament cu anticonceptionale si euthyrox. Mentionez ca in ultimele 4 luni (de cand am renuntat la anticonceptionale pt a ramane insarcinata) m-am ingrasat 20 de kg. Daca tin tratamentul de mai sus credeti ca voi reusi sa slabesc si sa raman insarcinata dupa 2 luni? Are rost sa iau si anticonceptionale sau e suficent daca iau doar euthyrox si ne protejam cu sotul meu pt a nu ramane insarcinata in timpul tratamentului?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul