marul lui adam

04-06-2010
papusicata
Nu este medic/terapeut
papusicata
Buna ziua! As vrea daca se poate sa ma lamuriti si pe mine, de ce ma doare marul lui adam foarte tare cand incerc sa palpez, cand las capul pe spate ma doare foarte rau, iar cand stau normal si nu fac nimic tot ma doare.Asta se intampla cam de 1 luna, si nu ma doare nici in stanga lui, nici in dreapta, nici mai sus si nici mai jos de el, decat cartilajul care respectiv, si cred ca este si putin umflat, nu pot sa imi dau seama daca este umflat cand ma uit la el mi se pare normal, cand palpez parca este un pic umflat. Iar decand a inceput sa ma doara marul lui adam ma dor putin si ganglionii, nu sunt umflati decat ma dor.


Multumesc anticipat!
4 comentarii
0
06-06-2010, ora 18:05
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Daca te doare " foarte rau " de cca. 1 luna trebuia sa mergi macar la medicul de familie sa vada despre ce e vorba, sa te indrume la un specialist si sa faci tratament.mai ales daca este si putin umflat. Deci mergi la medicul tau.
0
06-06-2010, ora 21:21
papusicata
Nu este medic/terapeut
papusicata
Am fost, si mi-a spus ca este o viroza imflamatorie si sa iau Movalis(1 pe zi)...dar nu sunt prea sigura.Ar trebui sa merg la un endocrinolog?Presupun ca este de la glanda.


Multumesc Frumos ptr raspuns!
0
11-07-2014, ora 09:44
alexandrubt13
Nu este medic/terapeut
alexandrubt13
AM SI EU NISTE POCNITURI IN GAT DE MULTI ANI PARCA AR POCNI NISTE CARTILAJE DAR CAND RIDIC BARBIA IN SUS DECI GATUL INTINS NU MAI POCNESTE SE SIMTE SI LA DEGET POCNITURILE CU TIROIDA NU SUNT PROBLEME SI AM PERIOADE CAND SIMT SI NOD IN GAT
0
28-04-2015, ora 14:58
udarmicu
Nu este medic/terapeut
udarmicu
papusicata, cum s-a rezolvat problema?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.