marijuana - informatii

13-05-2008
nashucu
Nu este medic/terapeut
nashucu
vreau sa stiu totul despre marijuana si parti bune si rele daca e fumata o data pe luna poate cauza pierderi ale intelectului sau a atentiei??
114 comentarii 12 3 4 Înainte ›
0
07-06-2008, ora 00:00
meandeu
Nu este medic/terapeut
meandeu
Eu personal nu am consumat marijuana, dar am prieteni care fumeaza. Pot sa iti spun cum ii vad eu: dupa ce au fumat (doar o tigare, nu vorbesc fumat figara dupa tigara) se simt bine, rad, au o stare de bine, dar dupa 30-50 min. parca cad in depresie si sunt retrasi si tacuti. Sincer eu cred ca te face sa mai vrei (sa mai ai starea aceea) dar nu ca si cocaina. La analizele de urina si dupa 60 de zile iasa urina pozitiva.
0
16-07-2008, ora 00:00
bitchy
Nu este medic/terapeut
bitchy
am tras doar un fum dintrun joint shi sincera sa fiu nu m-a satisfacut deloc.m_a moleshit...dupa parerea mea o seara "fumata" poti s-o compari cu o seara"alcoolizata".depinde ce iarba ii in jointul sau in bongul, ca difera la "feelings".dar dupa parerea mea...mai bine konsumi astfel de droguri decat sa borashti toata noaptea shi a 2a sa-ti fie la fel de rau.
dependent devii numai daca vrei u, deoarece ganja nu-i un drog ce te face fizic dependent.
0
29-07-2008, ora 00:00
Fane24
Nu este medic/terapeut
Fane24
depinde de fiecare om eu am tras droguri pe langa care marijuana e nimic am traso si pa ea normal dar era o simpla tzigara (cacatzi care se dadeau ruptzi vrand sa creada ce nu potzi afla niciodata cu marijuana intradevar da o senzatzie da prea mica iar daca nai o scara pe care so clasifici nai cum) si man lasat de ele cand am intanlit o fata (nu oricare)fata mea dar probabil drogurile ushoare ma vor termina tzigara si bautura de astea nu pot sa ma las mush de ce, probabil asta mie moartea;)
0
09-09-2008, ora 00:00
Lara
Nu este medic/terapeut
Lara
Pai gasesti pe internet o gramada de articole despre asta si pro si contra. Consumata o data sau foarte rar, nu afecteaza cognitiv, insa pe o perioada lunga si consumata des duce la pierderea memoriei de scurta durata, a atentiei, creaza depresie clinica, obisnuinta (nu dependenta), scaderea libidoului, devii dezorganizat, apatic daca nu fumezi etc. Iar consumata o data pe luna.. nu are efectele de care te temi tu.
1
09-12-2008, ora 19:09
Cellina
Nu este medic/terapeut
Cellina
:)) cate prostii sunt scrise sus...marijuana nu creeaza dependenta sa stiti. si nu te afecteaza deloc... poti s fumezi si s pleci la munca sau la biblioteca sau la interviu sau la scoala. esti doar fericit atat. iar cei care condamna asta sa fumeze macar odata si vb dupa.
0
20-12-2008, ora 03:18
andrei87
Nu este medic/terapeut
andrei87
Nu provoaca dependenta, dar daca fumezi regulat, s-ar putea sa nu te opresti pentru ca iti place deja. Senzatiile difera mult, in functie de ce fel de iarba folosesti, starea ta de spirit, ce ai baut inainte si multe altele. Oricum in Romania e greu sa faci rost de iarba sau hasis de calitate, parerea mea fiind...nu incerca pentru ca nu merita sa dai banii pe prostii.Mergi in Olanda cateva zile...incearca ceva de calitate si te convingi singur.
0
20-03-2009, ora 00:40
karina0722
Nu este medic/terapeut
karina0722
nu fii asa de sigur cu olanda !!! am incercat. depinde de persoana. pe mine ma ia somnul de mama. sunt mai rau ca somniferele. am prieteni care fumeaza m... si nu au absolut nimik indiferent daca au baut daca-s in stare proasta sau... pt ei o tigare oarecare.nici nu ti dai seama ca au fumat... dependenta in nici un caz.. le inlocuiesti cu tigarile normale si gata.
0
11-05-2009, ora 00:07
agnana manole
Nu este medic/terapeut
agnana manole
Mama ce reclama faceti Olandei!!!! ca tot e vorba de Olanda vreu sa te informez neshucu ca sunt legale.Legalizarea lor a fost acordata pentru ca aici se folosesc ca medicament binenteles in cantitati mari iar cu reteta le pot cumpara de la farmacie. Sunt folosite la ameliorarea durerilorreumatice, menstruale, in caz de stres excesiv, ameliorarea durerilor postoperatorii in cazul in care nu au voie sa foloseasca anumite medicamente si alte dureri. Fumatul o data pe luna asa cum zici tu nu produce dependenta daca intradevar este marijoana curata si nu combinata cu alte minuni.Cunosc persoane care sunt dependente ajungind sa fumeze in fiecare ora ca si pe o tigare normal dar asta in cazul in care ai citiava ani de consum.Dca am face o comparatie intre compozitia chimica a tutunului de marijoana curat asa cum vine el de pe planta si combinatia chimica a tutunuli din tigarea pe care o consuma fumatorii vom observa ca tigarea normala din pachetul cumparat este mult mai toxic decit marijoana pentru organism insa reactia de moment este alta de aceea unu este drg si celalat nu.
Anumite persoane au reactii destul de ciudate in momentul in care fumeaza marijoana alti nu.Asta variaza de la individ la individ.
Daca tot fumez o data pe luna de ce sa fumez atunci?
Mai bine mergi cu prietenii tai undeva si va distrati de bani aia parerea mea.
0
02-08-2009, ora 08:40
BlondaInOut
Nu este medic/terapeut
BlondaInOut
Am fumat si eu de cateva ori marijuana si m-a cam mirosit tata, si vrea sa ma duca sa fac analize.Am fumat vineri iar luni ma duce...am inteles ca ramane pt cateva zile bune in sange si in urina.Intrebarea mea e: pot sa iau ceva, ce sa stearga urmele? Am "auzit" ca pt analizele la urina sa bei otet si nu iti mai iese...dar la sange nu situ nimic...chiar sunt curioasa daca exista ceva "sa stearga" urmele de maria din sange.ast rsp Multumesc!
0
18-08-2009, ora 11:05
ambre
Nu este medic/terapeut
ambre
1)Realizez cu stupoare ca userul Agnana Manole pur si simplu scrie aici de dragul afirmarii. Draga mea, daca nu ai un iubit, cauta-l in lumea reala nu in cea digitala ca nu va veni nimeni sa-ti ceara o poza sinumarul de telefon sa vada cine esti.

2) Faci niste greseli gramaticale plus ca ai niste incoerente in fraze de m-ai dat pe spate, te citez:
"Dca am face o comparatie intre compozitia chimica a tutunului de marijoana curat asa cum vine el de pe planta si combinatia chimica a tutunuli din tigarea pe care o consuma fumatorii vom observa ca tigarea normala din pachetul cumparat este mult mai toxic decit marijoana pentru organism insa reactia de moment este alta de aceea unu este drg si celalat nu. " DOAMNEEE !!! Ati inteles ceva ???

A vrut si ea sa spuna ca o tigareta normala fiind tratata chimic are peste 2000 de substante in comparatie cu planta de Hasish (acelasi lucru cu Marijuana) care este naturala.

3)Pentru cultura ta generala, draga AGNAGA te informez ca in prezent planta de Hasish sau Marijuana in sine este tratata chimic la randul ei. Cum ? Uite asa, elementul activ al ei fiind THC (tetrahydrocannabinol),
nu mai are nivelul de pe vremuri ci este crescut in laboratoare personale pe mai mult de 50% din teritoriul Americii. Tot in America bolnavii care au voie legal sa consume THC, isi cultiva planta acasa, in sere special amenajate si apoi o utilizeaza in unt sau prajituri, nu se mai fumeaza de ani de zile.

4) In final voi incerca sa raspund intrebarii lui nashucu.

Nashucule, o data pe luna crede-ma ca nu te va afecta niciodata pe parcursul vietii tale mai rau decat cafeaua zilnica, tutunul zilnic, sucurile zilnice baute si chiar alimentatia. Asa ca daca este intr-adevar cum spui tu O DATA PE LUNA, fumeaza linistit si de 2 ori :)
Problema intervine si aici la consumul pe lunga durata, regulat, ajuns asa cum au spus altii la cel zilnic.
Iti dai seama ca-ti prajeste si din neuroni cat si din starea psihica. Dependenta psihica fiind instaurata ca la orice alt drog (la Marijuana nu vom auzi niciodata de dependenta fizica) va conduce la consumpe lunga durata. Daca ajungi sa fumezi zilnic, studiile au aratat ca la consumul de lunga durata THC sterilizeaza sperma. Practic, ejaculezi cat vrei dar copii nu vei mai face in viata ta.Asa ca sfatul meu este sa apelezi la o banca de sperma dupa ce stai macar 1 luna fara sa fumezi, iar apoi vezi-ti de treaba linistit :))))
0
18-08-2009, ora 11:10
ambre
Nu este medic/terapeut
ambre
Auziti la Agnanan " comparatie intre compozitia chimica a tutunului de marijoana curat asa cum vine el de pe planta ". MOOOOOOOOOOOOORRRRR de rasssssss :))))))))))))))))
Ori e TUTUN ori e Marijuana (nu Marijoana) ??? :))))))))))
0
19-08-2009, ora 14:46
dan781
Nu este medic/terapeut
dan781
Nu ma pricep la Marijuana dar nu pot sa nu spun ca m-a dat gata cat de informat e @ambre.BRAVO!
P.S. Si Agnan e desteapta sau destept :)))
0
22-08-2009, ora 01:30
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Marihuana creeaza o gramada de probleme psihice si corporale. Aceste simptome sunt cunoscute in homeopatie si sunt mult mai grave decat isi inchipuie lumea si mai ales cei care fumeaza.
Un singur joint se va afecta corpul luni intregi si mai multe vor schimba multe in corp.
Este ca si cum dai cu ciocanul intr-un zid de caramida, orice joint face o gaura mai mare.
Mai jos o lista cu simptomele pe care le creeaza marihuana (cannabis indica) si implicit pe care le vindeca dilutia homeopata din aceasta planta:
0
22-08-2009, ora 02:32
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sindrom amotivational datorat dezechilibrarii productiei fiziologice de dopamina + ce deja ti s-a mai relatat.
MARI+JUANA iti distrug viata. :(((((((((((((((((((((((((((


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
0
22-09-2009, ora 14:07
flotrix
Nu este medic/terapeut
flotrix
am fumat si eu o tigara vreau sa spun ca m-am simtit bine toata ziua si a doua zi, dispare depresia anxietatea te simti bine razi etc

In orice caz marijuana nu creaza dependeta nu distruge psihicul, nu provoaca cancer, nu da halucinatii.
Oricum atentie ca cantitati consumati. Inainte de a fuma consultati un medic specialist :D
0
22-09-2009, ora 20:46
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Poftim????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Flotrix, tu vorbeşti despre salata de fructe mediteraneene, nu, nu dsp marijuana?! Cum poţi să spui că nu creează dependenţă? Şi de când trebuie să consulţi un medic "specialist" înainte de a fuma? Cum se numeşte acel "specialist" - dependentofilo-marijunat? Te rog frumos... Marijuana CREEAZĂ dependenţă, că nu-i la fel de gravă ca cea indusă de consumul de cocaină sau alte stupefiante, este altceva.


Toate cele bune!


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
08-11-2009, ora 17:35
pysycat
Nu este medic/terapeut
pysycat
MAI INTAI DE TOATE MENTIONEZ CA NU M-AM DROGAT NICI O DATA.
TOTUSI AS AVEA O INTREBARE: CAT DE MULT POT AFECTA DROGURILE VIATA UNUI OM ATAT ORGANISMUL CAT SI LUCIDITATEA SI RELATIONAREA CU CEILALTI, DEPENDENTA. SI DACA MI LE POATE CLASIFICA CINEVA. AS MAI VREA SA STIU DACA DEPRESIA APARE INAINTE CA PERSOANA SA INCEAPA SA CONSUME DROGURI SAU DUPA.
SI AS VREA SA STIU DACA O PERSOANA POATE FII AJUATA DE OAMENII APROPIATI SA SE LASE SAU DACA O VOR AFECTA MAI MULT.
MENTIONEZ CA PRIN ACEST COMENTARIU NU DORESC GLUME PROASTE SAU CRITICI VREAU RASPUNSURI SINCERE DACA SE POATE!
VA MULTUMESC!
0
04-12-2009, ora 11:33
Immortalmc1
Nu este medic/terapeut
Immortalmc1
nu s-a demonstrat ca marijuana creeaza dependenta fizica
insa creeaza o dependenta grava psihica daca fumezi zi de zi, mai ai pierderi de memorie, incepi sa te " prajesti "... pierzi capacitatea de a mai gandi, iti faci filmele tale, daca esti fumator zi de zi si brusc nu mai fumezi te poti confrunta cu agitatie, stari de nervozitate, depresie, nu prea o sa mai poti sa dormi [adormi pe la 5 dim ] :))...
0
05-01-2010, ora 23:09
eu_tot_eu
Nu este medic/terapeut
eu_tot_eu
Aseara am petrecut cu 2 prieteni si dupa aproximativ 35 de doze de bere la toti 3, plus vreo 4 pachete si ceva de tigari, pe la 2 noaptea ne-a venit ideea sa luam iarba. Am mers si am luat chocolate, am facut 1 joint din tot plicul si i-am dat drumul. Dupa primele 2 fumuri deja mi se inmuiasera picioarele si nu imi tineam echilibrul, mai apoi am continuat pana pe la 10 fumuri. M-am trezit in cada, imi dadeau cu dusul cu apa rece pe mine. Imi doream sa treaca totul cat mai repede. Nu iti pierzi cunostinta insa pierzi notiunea timpului. Daca combini si cu bautura iese grav rau. Am vomat toata noaptea, azi toata ziua am fost obosit si m-am simtit foarte rau, ametit si tulburat. Nu vreau sa mai incerc niciodata asa ceva, dar, pana nu incerci nu stii. Asa suntem noi tinerii.
0
05-01-2010, ora 23:13
pysycat
Nu este medic/terapeut
pysycat
Din pacate nu doar tinerii fac asta.
0
06-01-2010, ora 10:49
eu_tot_eu
Nu este medic/terapeut
eu_tot_eu
IN plus, pentru cei cei zic ca nu creeaza dependenta... Poate nu creeaza dependenta fizica, ca tigarile, dar creeaza dependenta psihica. IN dimineata dupa ce am tras, desi am jurat ca nu mai trag si am fost foarte revoltat pentru ce patisem, ceva ma impingea sa mai incerc, dar n-am mai picat in capcana. Cu ocazia aceasta incerc sa renunt definitiv si la tigari. N-am mai fumat din acea seara si voi incerca sa rezist pe cat posibil.
0
09-01-2010, ora 00:54
rzb23
Nu este medic/terapeut
rzb23
Eu fumez marijuana o data la 2 saptamani - o luna si nu vad o problema in asta, pur si simplu e o distractie pentru mine! Am avut ocaza sa incerc si altceva dar nu am vrut ( desi am fost putin tntat, dar doar putin!)
0
12-01-2010, ora 16:19
WuTangFamily
Nu este medic/terapeut
WuTangFamily
Jarba in excess intra0devar te altereaza cumva.e faina de weekend!!! razi ca un bou si mananci mult ! pe termen lung e logik ca devii addicted..nu la maxim... adica e chiar fff controlabila..dar daca ai un sac il topesti!!!! daca e ok si calitate e bine. chiar te desdinde.
nu a murit nimeni in 12.000 de ani de la ea!!! asa ca nu e panica cu asta !!! sarea de baitza :) si alea legals !!! iti rup filmu de nu mai stii cum te cheama!!!! alea te omoara !!! si bineinteles nemilosul si cruntul alcool si tutun...alt subiect mai horror!!!!
succes in lupta cu voi insiva!
0
17-06-2010, ora 22:06
hitman92
Nu este medic/terapeut
hitman92
Am citit comentariile voastre si vad ca multi dintre voi nu stiu ce vorbesc!
1: Marijuana NU creeaza dependenta fizica, doar psihica!
2: Dependenta psihica nu trebuie sa se instaleze neaparat de la prima tigara, depinde de persoana si de "filmele" pe care ti le da iarba ce-ai fumat-o!
3: Nu inseamna ca daca un/o prieten/a a fost de exemplu fericit si tu vei fi la fel, starea difera de la o persoana la alta!
4: Spunea cineva ca a tras un fum si n-a fost satisfacut deloc, doar molesit! Pai un fum eu NU cred ca te poate afecta absolut deloc, in nici un fel! Altcineva zicea ca poti fuma linistit un joint si pe urma sa mergi la scoala/lucru ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic! Da poti... IN CAZ CA FUMEZI DE FOARTE MULTA VREME SI FOARTE DES (de exemplu minim un joint/zi de 2-3 ani) LOGIC CA AJUNGI SA NU MAI ITI DEA "FILME" SI "SENZATII TARI" SI O FUMEZI CA PE O TIGARA OBISNUITA!
5: Mai zicea cineva ca ramane luni de zile in sange daca ai fumat un joint. Aici nu stiu sa va spun sigur, dar din ce stiu eu marijuana de exemplu ramane intre 2 si 11 saptamani si nu se vede la testele obisnuite de sange, doar la cele toxicologice! (repet, nu va spun din surse sigure aici, ci doar din cate situ eu)
Multa sanatate tuturor! :)
0
18-06-2010, ora 01:28
nashucu
Nu este medic/terapeut
nashucu
Haha chiar m-au amuzat unele posturi in ultimul hal nu imi vine sa cred ca unii cred ca le stiu pe toate chiar daca nu se documenteaza deloc.
Eu am incercat la cateva luni dupa ce am postat si pe langa ce am aflat pe propie piele am aflat din documentare carti sidiferite articole ca nu te afecteaza rau marijuana de exemplu 1.nu cauzeaza cancer absolut nimic din ea nu provoaca asa ceva (poate doar sa cauzeze tusea fumatorului) 2.nu iti distruge neuronii si stimuleaza activitatea lor 3. nu provoaca nici un fel de dependenta 4 pe propie piele ajuta in cazul tulburarilor de somn, anxietate, depresie, balbaieli, te exteriorizezi si ajuta in caz de dureri cum am eu la genunchiul drept.
Doar cateva efecte negative are (dupa ce iti revii) : in conditii stresante te enervezi mai usor ca deobicei, lucrurile marunte le uiti ceva mai usor si cam atat din propie experienta.
0
18-06-2010, ora 22:38
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hello!

Bubulina, nu sunt constipat. Analizând ce şi cum aţi scris, cultura dvs. generală este constipată :) O astfel de constipaţie se poate trata doar prin elevarea comportamentului cognitiv şi, bineînţeles, prin renunţarea la ego ;)

Şi da...peace.
Cu iubire,
Mr. Nick


P.S. - Marijuana nu spală numai creierul, ci şi altceva!
0
19-06-2010, ora 08:07
hitman92
Nu este medic/terapeut
hitman92
Mr. Nick, vorbesti aiurea! Daca noi avem constipatie tu ai diaree, avand in vedere ce absurditati vorbesti! Nu vorbi doar de dragul de a te afla in treaba!
0
19-06-2010, ora 12:18
elena_es
Nu este medic/terapeut
elena_es
pt...hitman92.cata rautateeeeeeee,
de ce incerci sa "dai cu pietre" in mr. nick? e o peroana deosebita, incearca sa-i ajute pe cei ce au nevoie de un sfat, e o persoana cum rar mi-a fost dat sa intalnesc pe vre-un forum! sunt noua pe-aici, intamplator am dat peste postarile lui, mi-au dat lacrimile, nu-mi venea sa creddd ca mai exista astfel de persoane binevoitoare si bune, un adevarat OM.
felicitari si tot respectul.Mr. Nick
0
19-06-2010, ora 12:54
cretulinabubulina
Nu este medic/terapeut
cretulinabubulina
Mr. Nick, unde iti sunt manierele? Nu cumva trebuia sa intorci si celalalt obraz? Sa nu uiti, cand o sa te spovedesti urmatoarea data sa mentionezi si cum te-ai purtat cu mine... chiar m-ai insultat. ( si mai suntem si in post!!!! )

Si.. ego-ul tau.. ma scuzi, dar cand citesti textul pe care l-ai scris iti intra in ochi.. nici nu am mai putut continua.. dupa cuvantul ala.. cognitiv... Nu cumva este o forma de lauda? ( asta ar fi chiar un mare pacat!! )
Si inca ceva, daca am facut greseli, nu ar trebui tu sa ma corectezi, sa ma ajuti sa ma indrept?

Eu zic sa te mai duci pe la biserica, un bun crestin nu ar avea comportamentul tau!

PS: Eu te iert, dar trebuie sa ceri iertare si lui D-zeu
0
19-06-2010, ora 15:31
hitman92
Nu este medic/terapeut
hitman92
elena_es, nu am aruncat cu pietre in el, i-am raspuns cu aceeasi moneda! nu am zis ca nu e persoana deosebita (si nici n-ai de unde sa stii daca e sau nu asa doar din niste comentarii), dar daca noi suntem constipati nu ne-am prins ca el ne ajuta doar... ;)
Adaugă un comentariu / răspuns
114 comentarii 12 3 4 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.