mancarimi siscurgeri

28-01-2009
odisseas
Nu este medic/terapeut
odisseas
buna ziua.As vrea sa va zic ca am facut test pap in urma cu 6 luni.rezultatul a fost bun.acum am mancarimi in zona genitala, scurgeri de culoare alba, uneori branzoase, urinez des si unori ma ustura putin.Am dureri in timpul actului sexual, si uneori dupa contact im vine ciclu.nu am ciclu stabil.Medicul nu vrea sa-mi prescrie anticonceptionale.Mi-a recomandat sterilet care insa mi-a cazut dupa primul ciclu.Sunt casatorita si am trei copii.Va rog sa-mi ziceti de unde sa incep cu analizele.Traiesc in strainatate si aici sunt foarte scumpe.Va multumesc anticipat.
2 comentarii
0
28-01-2009, ora 13:27
iris82
Nu este medic/terapeut
iris82
f bine ca testul pap a iesit bine, dar din experienta cred ca aveti o infectie cu candida(ciuperca). sfatul meu e sa mergeti la gine sa faceti un control si o analiza a secretiei pt un diagnostic sigur si un tratament corespunzator. cat despre metoda contraceptiva povestiti cu ginecologul si el este in masura sa va sfatuiasca.sanatate multa
0
28-01-2009, ora 17:38
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
E musai sa-ti refaci inca o data Papanicolau si analiza din secretie (plus antibiograma), in sase luni se pot modifica. De asemenea, analiza din urina ar fi buna, sa stii ce sa iei, poate ai o infectie urinara si nu poti lua medicamente aiurea, iti poti face mai rau. Cat despre anticonceptionale, numai un specialist poate sa-ti recmande ceva care ti se potriveste, au si astea efectele lor...Sanatate deplina intregii familii!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.