mancarimi in zona clitorisului

29-03-2010
drdi
Nu este medic/terapeut
drdi
Buna ziua, sunt f.fericita ca am gasit acest site si se pare ca aici cineva chiar ajuta pe alcineva. Am citit cate ceva despre problema mea dar nu m-a lamurit nimeni. Sunt mamica de 2 ani si am avut mari probleme cu Candida din sarcina. De doua luni persista o mancarime in zona clitorisului. Am mers la ginecolog, i-am spus problema mea, dansul a infirmat prezenta candidei insa mi-a dat tratament pentru aceasta, respectiv Oricam 100mg, ovule Fluomizin si Pymafucort crema si urmeaza sa fac si vaccinul I.B.C. stau in dubii... Am terminat tratamentul amandoi dar la mine problema e aceeasi, nici o schimbare. Nu mai stiu ce sa fac, unde sa ma duc ce sa fac si majoritatea ma sfatuiesc sa nu fac nici vaccinul anti-candida. Va rog mult, sa ma sfatuiasca cineva incotr-o s-o iau. Multumesc.
2 comentarii
0
29-03-2010, ora 18:24
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Tot asa cum antiobioticele nu v-au ajut tot asa nu o asa va ajute nici vaccinul. Nu numai ca il faceti degeaba, dar tot ca si antibioticul nu are cum sa va ajute deloc.

Daca vreti sa va vindecati mergeti la un medic homeopat ptr. un tratament homeopat si uitati tratamentele medicinei alopate caci astfel de tratamente nu jauta la nimeni si acest forum este plin de cazuri similare ca al dvoastra.
Pooate mai trebuie cateva decenii sau chiar secole pana doctorii invata ca antibioticele nu vindeca nimic dar nu puteti astepta atat.
Candida nu este cauza bolii si nu are nimeni cum sa o extirpe doar daca va lichideaza si organismul pt. ca se inmulteste enorm de repede. Candida se face chiar de la antibotice care distruge flora normala a organimsului.. Insa repardn cauza care a dus la boala si restabilind puterea organismului candida dispare de la sine.

Succes
0
29-03-2010, ora 19:40
drdi
Nu este medic/terapeut
drdi
Va multumesc mult, voi cauta un medic homeopat. Sanatate MULTA.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul