mancarimi genitale

11-10-2009
madalenna
Nu este medic/terapeut
madalenna
Buna seara, am o mancarime in zona genitala mai exact in zona labiilor, vulvei pana spre zona anala insa nu si pe pubis (zona din fata ).Mi-am inceput viata sexuala, partener stabil de 2 ani si ne protejam cu prezervativ mereu. Aceste mancarimi se accentueaza foarte mult seara. Va sunt vesnic recunoscatoare daca mi-ati da niste sfaturi despre ce ar putea fi, o posibila medicatie.Intentionez sa ma duc si la un medic insa lucrez si am facultate. Va multumesc mult anticipat
2 comentarii
0
12-10-2009, ora 02:17
sandy24
Nu este medic/terapeut
sandy24
Buna!ar putea fi semnele unei infectii vaginale cum e cel mai probabil candidoza vaginala.nu se transmite neaparat pe cale sexuala, mai ales daca ai avut si un contact protejat!nu sunt medic...dar am auzit multe cazuri de acest gen, la colegele mele de facultate si la toate le-a trecut cu Nidoflor crema...disponibil in farmacii...este foarte eficient si ieftin!sper ca ti-am fost de ajutor!
0
12-10-2009, ora 22:26
madalenna
Nu este medic/terapeut
madalenna
Iti multumesc foarte mult.Din ce am citit cam asta imi pare si mie ca as avea.In lipsa de timp o sa incerc solutia data de tine, iti multumesc din nou.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.