mancarimi ale pielii

21-05-2007
arthur
Nu este medic/terapeut
arthur
Buna Ziua! Cam de vreo 8 luni de zile a inceput sa ma manance pielea, si e cam asha: daca ma mananca intr-un loc, sa zicem ceafa, ma scarpin si incepe sa ma manance tot mai tare si sa se extinda ( e valabil cu toate zonele) ma mananca si capul e o mancarime foarte puternica dar care nu ia amploare decat atunci cand incep sa ma scarpin, nu imi apar nimic pe piele decat niste pete rosii in locul unde ma scarpin (probabil de aia) va rog sa ma ajutati !
va multumesc
4 comentarii
0
22-05-2007, ora 00:00
DanV
Nu este medic/terapeut
DanV
Foarte probabil sa ai probleme biliare. Poti verifica.
Si redu nivelul stresului.
Remedii probleme biliare - sunt mai multe din care se detaseaza golirea continutului ei (daca sunt pietre in colecist de maxim 22 mm dimens. max), reglarea metabolismului folosind produse ce au aceasta propietate sau eliminarea prin operatie a vezicii biliare, etc...
0
22-05-2007, ora 00:00
arthur
Nu este medic/terapeut
arthur
multumesc foarte mult.
am uitat sa precizez ca, cateodata prietenii ma intreaba dece tremur eu nu imi dau seama , are si asta legatura cu problemele biliare? ce medicament imi recomandati?
0
24-05-2007, ora 00:00
DanV
Nu este medic/terapeut
DanV
Pentru mincarimi pulverizeaza Aloe First (contine aloe si propolis - dar nu il gasesti la farmacii, plafare). Ajuta de moment. Daca ai si acel tremur este mai intii necesara realizarea dez-intoxicarii organismului. Probabil si stresul e de vina pentru tremur. Te odihnesti bine, suficient, cum stai cu evacuarea intestinului gros ? etc.
Pentru detalii trimite-mi adresa ta de email
0
13-10-2007, ora 00:00
smire256
Nu este medic/terapeut
smire256
pt moment iti recomand antihistaminice care au rolul de a reduce mancarimea;presing_e f bun intr_o ora scapi de mancarime, symforal, alerid, clorocalcin, dar astea pot fi doar pt moment moment si mancarimea poate aparea.TREBUIE SA MERGI LA UN DERMATOLOG.Tremuratul are mai multe cauze;afectiune cerebeloasa, inceputul bolii Parkinson, exces cde alcool, mergi si la un neurolog sa clarifici siatia. BAFTA.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • O cercetare recentă dezvăluie structura receptorilor care determină mâncărimile pielii
  • Uleiul de lavandă ar putea fi răspunsul la tratamentul mâncărimii pielii
  •