de 2 luni am mancarimi de piele: pe piept, burta, spate, maini si foarte rar pe picioare

02-01-2011
razvan211
Nu este medic/terapeut
razvan211
Buna seara, de 2 luni am mancarimi de piele: pe piept, burta, spate, maini si foarte rar pe piciare, am tot zis ca ma duc la medicu de familie, dar mai intai vreau sa stiu ce am, adik daca a avut cineva tot acelasi mancarimi. A da si daca ma scarpin, mancarimea se tot extinde. Daca a avut cineva, tot asa mancarimi si a luat crema sau pastile sau ceva, va rog sa imi spuneti si mie, multimesc !
3 comentarii
0
02-01-2011, ora 18:13
razvan211
Nu este medic/terapeut
razvan211
Am uitat sam ai spun ca cat mam scarpinat au aparut rani si au ramas pe burta niste pete negre :|, noaptea ma mananca foarte tare, nu pot sa dorm, si mai ales atunci cand este foarte cald
0
10-01-2011, ora 11:54
Olgutzas
Nu este medic/terapeut
Olgutzas
mergi cat mai urgent la dermatolog
0
17-03-2011, ora 20:42
baxyp6
Nu este medic/terapeut
baxyp6
Am si eu o rugaminte, dimineata ma trezesc nu am mancarimi nu nimic, seara cand ajung acasa de la munca incepe sa ma manance intre picioare foarte aproape de zona boaselor doar ca este pe picior, si inca o mancarime de acest gen pe ambele fese dar nu este o mancarime anala ci pe fese in exterior, simptomele atunci cand ma scarpin sunt din ce in ce mai puternice pana la un moment dat cand imi trece, dar apar niste bubite albe si putin mai tari ca tesutul pielii, plus de asta pare mai uscata piele intre picioare cand ma scarpin, vreau si eu un sfat o ceva va rog urgent, am aceasta mancarime de circa 2-3 luni de zile, in acest timp am folosit o crema care m-a ajutat doar cand am folosit-o. Multumesc anticipat :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • O cercetare recentă dezvăluie structura receptorilor care determină mâncărimile pielii
  • Uleiul de lavandă ar putea fi răspunsul la tratamentul mâncărimii pielii
  •