mancarimi ingrozitoare in zona genitala

12-02-2009
scufidoo
Nu este medic/terapeut
scufidoo
Buna. De cateva zile am niste mancarimi ingrozitoarea in reg pubiana, in special pe partea interioara a labiilor. La asta se adauga si un fel de secretie albicioasa(mai mult are culoarea untului)...si e ceva mai consistenta(o am pe toata pielea regiunii, ca un strat subtire). Ma ustura si ma mananca in acelasi timp. de asemenea, mi-a aparut o mica crapatura la nivelul pielii de deasupra clitorisului, acolo unde se intalnesc labiile mari. Mentionez ca nu mi-am inceput viata sexuala. Nush de unde m-am ales cu asa ceva. Am mai avut o infectie cu candida(luata de la hartia igienica), dar mi-a trecut, am folosit clotrimazol unguent atunci. Ce pot sa fac sa nu ma mai manance?...Aaaa, mai am o intrebare. Pt ca la mine menstruatia e ft neregulata, medicul mi-a prescris Utrogestan si Femicur. Ideea e ca in primele 3 luni de la tratament a fost totul ok, dar dupa mi-a venit menstruatia la 106 zile, cam mult. Sa iau Utrogestanul in cont, dupa ce imi trece?sau sa renunt la el?Va multumesc
9 comentarii
0
12-02-2009, ora 17:17
ade_dulcika
Nu este medic/terapeut
ade_dulcika
la 106 zileeee ? :O dak ai mancarimi, se poate sa fie ceva infectie. du'te la medic si iti va da iar ceva tratament. ai grija de tine
0
12-02-2009, ora 18:22
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
mâncărimi + secreţie albicioasă sigur pare a fi candida. du te la medic
0
13-02-2009, ora 15:29
zambi
Nu este medic/terapeut
zambi
buna ziua, pe 2 02 09 am avut prima zi de ciclu(lunar), care a fost normal iar a doua zi m-am iritat foarte tare(exterior), m-am spalat cu ceai de galbenele si mi-a trecut, pe 7 02 am avut contact cu sotul iar pe 9 02 au inceput mancarimile(exterior) si la mine si la sot, am fost la ginecolog a doua zi de unde urma sa iau si rezultatul papanicolau care a fost f bine, ma consultat din nou si a spus ca nui nimic grav si mi-a prescris un unguent TRIDERM, ne ungem si eu si sotul dar mancarimea persista, va rog sa ma sfatuiti ce sa fac, multumesc.
0
14-02-2009, ora 07:12
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Pentru zambi: Cumpara-ti si ovule si pliculete pentru spalaturi vaginale, nu e de ajuns numai unguentul.Utilizeaza prezervativul sau abtine-te de la contact sexual pe perioada tratamentului.Numai bine!
0
19-02-2009, ora 19:50
zambi
Nu este medic/terapeut
zambi
multumesc pt.sfaturi, dupa 5-6 zile de unguent ne simtim bine si eu si sotu', dar va rog totusi sa-mi spuneti ce ovule si pliculete sa-mi cumpar.
multumesc!
0
11-06-2011, ora 15:03
delllia
Nu este medic/terapeut
delllia
dereglarea ciclului este de la candida vaginala, ma mir ca medicul n-a stiut asta, nu mai luati medicamente ca sunteti tanara si cine stie ce repercursiuni vor avea asupra organismului dv, care va deveni mai tarziu mamica, vedeti de unde procurati candida, adica de la ce vi se trage, si mie mi-a aparut de la hartie igienica, nu este suficient sterilizata, si la modul la care se vinde hartia igienica din rafturi impreuna cu borcane, mai cade pe jos, totul este posibil. mai bine folositi cateva prosoape care sunt numai ale dv, fierbeti-le la masina de spalat si va asigur ca scapati de candida., pana atunci tratati-o.
0
11-06-2011, ora 15:05
delllia
Nu este medic/terapeut
delllia
vai de mine, acum am citit ce a scris doamna doctor, prezervativ sa folosesti dumneata fata aia nu a inceput activitatea sexuala, offf.
0
11-06-2011, ora 15:07
delllia
Nu este medic/terapeut
delllia
imi cer scuze fata de d-na doctor, am raspuns aici in loc s-o fac la alt topic, inca odata scuze. aveam doua site-uri deschise si ce a trebuit sa scriu la celalt am scris aici, multumesc pentru intelegere.
0
19-09-2011, ora 10:18
lol-la
Nu este medic/terapeut
lol-la
buna scufidoo.am acelasi simptome ca ale tale: mancarime, usturime, secretie albicioasa si nu mi-am inceput viata sexuala. imi poti spune ce ai avut si cum ai reusit sa scapi de simptome? multumesc mult
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce ai menstruații neregulate și ce poți face
  • Caracteristici ale ciclului menstrual ce ridică semne de întrebare
  • Ciclul de două ori pe lună
  • Scurgere vaginală - ce e normal și ce nu
  • Secreție vaginală infectată - gravitate în funcție de agentul patogen
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •