mancarimi insuportabile in diverse locruri

23-07-2007
ilinka
Nu este medic/terapeut
ilinka
Am de cateva zile niste mancarimi insuportabile in diverse locuri. Problema e ca mancarimea "migreaza" dintr-un loc in altul. De exemplu acum ma mananca o zona de la ceafa si o portiune din bratul stang. Mai devreme ma manca zona de sub maxilar si o portiune de langa genunghiul stang. Nu ma scarpin, pt ca ma mananca apoi si mai tare.
De subliniat ca nu se vede nimic suspect pe piele...
Dupa dusul de dimineata (daca pun dusul pe zona respectiva mancarimile se accentueaza) m-am uitat f. atenta pe picior si am vazut o basicuta minuscula, aproape transparenta. Acum... nu stiu daca basicuta aceea o fi cauza, dar in rest nu se vedea nimic pe piele...
Ma puteti ajuta cu vreun sfat? E o boala de piele? O alergie?
Multumesc!
3 comentarii
0
26-07-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Posibil sa faci o reactie alergica, insa trebuie depistat la ce anume. Ati consumat in ultima perioada mai multe branzeturi sau alimente conservate (conserve de peste, de scoici, creveti, etc.) ?
0
27-07-2007, ora 00:00
ilinka
Nu este medic/terapeut
ilinka
Da, am mancat o conserva de peste si niste surimi...
Multumesc pentru raspuns!
0
07-03-2011, ora 05:38
marius lazar
Nu este medic/terapeut
marius lazar
Buna dimineata ! am 5 luni de cand, persista o mancarime de piele ce ma innebuneste ! Iata cum se manifesta
de fiecare data cand fac dus, sau baie in cada, { dupa baie la cca 10 minute } pe piele in jurul bratelor, picioarelor, abdomenului, gatului, ma maninca ingrozitor, dar culmea si ce ma sperie cel mai tare, este ca nu imi apare absolut nimic ! am renuntat la bere, paine, oua, apa carbogazoasa, margarina si altele, la care eu crede-am ca sunt oarecum alergic ! am incercat sa nu fac dus intr-o zi si am observat ca... nu a mai aparut, dar nu suport sa stau nespalat ! cineva mi-a spus ca este din cauza ca ma spal in fiecare zi /// mi s-a parut hilar, dar totusi... am incercat ! culmea este ca, , , nici in pat nu pot sta ! sunt nopti intregi in care nu pot dormi si este suparator si ptr sotia mea si in acelasi timp jenant ptr ca ma rascolesc in pat ! am ! lenjeria toata, tricourile, si tot ce imbrac sunt din bumbac ! sapunul pe care il folosesc este de o marca buna cred eu { nu pot face reclama }.. de 5 luni sunt in strainatate si cat timp eram in tara nu am intampinat aceasta problema, , , doar foarte, foarte rar ! sa fie oare pe sistem nervos ? ce ma sfatuiti sa fac ??? ASTEPT RASPUNSUL D-VOASTRA IN SPERANTA CA MA VETI AJUTA CU UN SFAT ! MULTUMESC ANTICIPAT ! MARIUS-LAZAR 37 DE ANI !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • O cercetare recentă dezvăluie structura receptorilor care determină mâncărimile pielii
  • Uleiul de lavandă ar putea fi răspunsul la tratamentul mâncărimii pielii
  •