mancarimea fetei

18-11-2010
gabriela67
Nu este medic/terapeut
gabriela67
buna ziua! va rog daca se poate sa-mi explice si mie cineva daca in urma tratamentelor stomatologice poti sa te inzestrezi cu o mancarime a fetei, ochilor si nenumarate intepaturi fulger prin tot capul. Mama mea a inceput de 2 luni o ampla lucrare stomatologica adica lucrare la intreaga dantura...a avut extractii.operatii de extragere a infectiei de la radacina caninului precum si extragerea unei radacini de masea mai veche.de aproape 3 saptamani are o mancarime sacaitoare a fetei care nu este patata sau cu ceva bubite...ea sustine ca mancarimea este mai pronuntata noapte. Ce se poate face oare? Poate o reactie la anesteziile efectuate ?Multumesc frumos!
1 comentarii
0
19-11-2010, ora 05:00
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-ră/d-nă Gabriela67,

Simptomatologia mamei dvs. denotă, cel puţin în aparenţă, prezenţa unei alergii/intoleranţe la anestezie, eventual la o altă substanţă folosită înainte, în timpul sau după vreo lucrare stomatologică.
Vă rog să vorbiţi cu mama dvs. Rugaţi-o să informeze medicul cu privire la aceste manifestări, pentru a se lua măsurile de rigoare, dacă se vor impune.



Toate cele bune şi însănătoşire grabnică
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.