mancarime si bubuituri in ureche

08-09-2011
nolymyt
Nu este medic/terapeut
nolymyt
Buna Ziua.Ma numesc Lucian si sunt din Bucuresti.aseara am ascultat muzica la casti cateva ore.. le-am scos si m-am culcat.Dimineata ma trezesc.. cu urechea stanga putin infundata dar care nu ma prea deranja.Mai tarziu a inceput tot aceeasi ureche sa imi bubuie.. pornea se oprea si tot asa.Cu o zi inainte ma duruse in gat.Pe la 9-10 azi aseara am luat nurofen pt raceala.Si dupa 2 ore asa s-a oprit dar simt o anumita presiune(nu stiu cum sa zic..nu e nici infundata) si mancarime(putina).. durere nu am.. ating urechea nu ma doare sau altceva doar o simt cu presiune.Mi-a trecut gatu si a inceput urechea.Nu mi-a curs nasu.. nu am facut febra.Durerea in gat am avut-o tot in partea stanga.. dar mi-a trecut.In legatura cu urechea ce trebuie sa fac??
3 comentarii
0
08-09-2011, ora 10:01
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
initial sa vada urechea un medic ORL
poate fi dop de ceara sau catar tubar.. tratamentul difera
0
09-09-2011, ora 19:06
nolymyt
Nu este medic/terapeut
nolymyt
Multumesc.Ieri am fost la ORL si am avut dop de ceara.. in exterior.. mi-a facut spalaturi si a indepartat ce era acolo.I-am zis de problemele de la gat.. si eram putin iritat in gat in partea stanga..nara stanga strangea mucozitati(nu stiu cum sa zic) iar tot la urechea stanga aveam dopu de ceara.Mi-a dat antibiotic pt gat.. niste picaturi pt nas si un medicament pt ureche.Urechea o simt asa.. ba infundata.. ba desfundata (nu stiu cum sa zic) dar cu ea aud..oare sa fie senzatia mea? La ORL mi-a dat cu acele chestii pe la ureche sa imi verifice auzul dupa ce mi-a indepartat ce era acolo.Sa fie de la gat si nas?? ca la ureche numai am nimic.Joi urmeaza sa ma duc la control.
0
10-09-2011, ora 12:01
nolymyt
Nu este medic/terapeut
nolymyt
Dantura are legatura cu urechea?? Am fost ieri la stomatolog sa imi curat piatra de pe dinti.. si acum am gingivita.. se poate ca urechea sa fie de la asta?? ba infundata ba desfundata :|
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: