mancarime penis dupa actul sexual

17-06-2009
marius0808
Nu este medic/terapeut
marius0808
Buna

Am si eu o problema, dupa un act sexual cu prietena mea... dimineata ma trezesc cu o mancarime in zona capului organului pe care apar si niste zgrabunte mici care se sparg si mai apere si un miros caracteristic . Dupa vreo 3-4 zile mancarimea trece, zgrabuntele dispar si toul este ok. Am observat ca daca fac o baie sau dus si spal bine organul genital imediat dupa actul sexual, mancarimea si zgrabuntele nu mai apar... am impresia ca problema nu este de la mine si este de la prietena mea la care am observat ca o ustura vaginul in timpul actului sexual si lichidul lubrefiant care il produce ea nu mai este transparent ci este alb cu un miros caracteristic si este ca o pasta.
Puteti sa im spuneti si mie despre ce este vorba si cu ce se poate trata... ca am incerca de mai multe sa o conving pe prietena mea sa mearga la doctor dar gasea ea o scuza ( cred ca ii este foarte rusine).

Multumesc
1 comentarii
0
23-06-2009, ora 02:07
Cuore
Nu este medic/terapeut
Cuore
Daca e ce cred eu, adica CANDIDOZA, nu inteleg cum prietena ta poate sa stea fara sa mearga la medic, pentru ca ar trebui sa aibe niste mancarimi.
in plus iritatii, nu e de mirare ca te irita si pe tine. Candidoza ESTE contagioasa, dar se scapa relativ usor de ea. Trebuie amandoi sa faceti tratament, dar pentru asta mergeti la medic mai repede !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.