mama sufera de depresie

04-01-2007
mihaela 07
Nu este medic/terapeut
mihaela 07
mama are de aproape trei ani depresie.a fost la mai multi psihiatrii dar nu a urmat tratamentele prescrise decat perioade scurte de teama sa nu devina dependenta ( a mai luat somnifere acum cativa ani si a renuntat f. greu la ele ). la psiholog a fost dar dupa doua sedinte a renuntat pt ca nu a zis ca e inutil.
sta toata ziua in casa ( e pensionara ) si se uita in permanenta la televizor. nu are prietene, nu ii place sa iasa din casa. de cand a facut depresie se plange mereu de diverse dureri (spate, picioare, abdomen) dar analizele au iesit OK. medicul de familie i-a zis ca la spate ar fi niste probleme si ar trebui sa faca fizioterapie dar nu vrea.nu stiu ce sa fac, nu o pot obliga sa mearga la doctor. eu insist mereu imi zice ca o sa mearga dar amana mereu.
va rog dati-mi un sfat
1 comentarii
0
04-01-2007, ora 00:00
tarabostes
Nu este medic/terapeut
tarabostes
Mai incearca cu alti psihoterapeuti. E putin probabil sa-i placa primul psiholog iesit in cale. O fi fost o respingere de sex, de limbaj, de tehnica terapeutica... La psihiatru mergi degeaba. Iar durerile acelea nespecifice sunt somatizari. Iti pot recomanda un psihoterapeut.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul