mama mea sufera de ameteli - ajutati-ma

26-04-2007
gabriela 42
Nu este medic/terapeut
gabriela 42
Mama mea in varsta de 73 de ani sufera de ameteli. In prezent face tratament cu Piracetam 1/zi dimineata şi Stugeron 3 /zi. Mai ia si ferogradumet 1/zi dimineata. Dar simptomele nu se amelioreaza. A mai luat si Ginkobiloba in perioade. Va rog sa ma ajutati cu sfaturi. Mentionez ca se plangea si de acufene (zgomote in urechi) dar acum nu mai zice nimic de asta. Cel mai tare o deranjeaza ametelile. Va rog sa-mi spuneti daca poate sa faca ceva, sau doar este varsta... In general este o femeie activa, iese destul de mult din casa, face plimbari, efort fizic moderat, dupa varsta. Va multumesc anticipat pentru rabdare si eventualele sfaturi.
2 comentarii
0
28-04-2007, ora 00:00
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
In primul rind trebuie facute niste investigatii: Echo Doppler de carotide, R-grafie de coloana cervicala, RMN cerebral, pt a sti care e cauza ametelilor. Apoi tratamentul...recomandat de un neurolog.
0
29-03-2010, ora 23:06
radius
Nu este medic/terapeut
radius
Trebuie neaparat vazuta de un medic specialist de urechi (urechea interna e responsabila pentru ameteli, mai ales ca are si acufene). Piracetamul si ginko biloba sunt suplemente dietare, deci in situatii grave nu tre sa va bazati pe ele.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.