mama are tubul digestiv inflamat-regim alimentar

07-05-2009
ramona_30
Nu este medic/terapeut
ramona_30
a aflat asta dupa ce o luna de zile a avut diaree, cu dureri groaznice in zona abdominala. acum face tratament, dar nu stie ce regim alimentar ar trebui sa tina, medicul nu i-a spus decat sa nu consume lactate (le poate inlocui cu altceva-pentru aportul de calciu?), prajeli si vegeta, daca nu, face cancer de colon.ea tot o tine ca are deja cancer(nu a facut colonoscopie sau alt tip de investigatie de genul asta). in sfarsit.ajutati-ma cu un regim alimentar adecvat.
multumesc.
3 comentarii
0
08-07-2009, ora 17:14
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Buna ziua!

Cerealele, painea si pastele facute din faina integrala pot fi consumate fara a avea efecte neplacute. Zaharul rafinat poate fi inlocuit prin consumul de fructe, iar pt un aport de calciu substantial se recomanda consumul de hrisca sau consumul unor suplimente alimentare precum kalsis si vigantol (pt absorbtia calciului si depozitarea corecta a acestuia). Fructele bogate in fibre (mere si pere cu coaja, capsune, zmeura si fructe uscate) precum si unele legume (sfecla, morcov, spanac, cartofi) sunt consumate in functie de toleranta.
Inainte sa consume un aliment bogat in fibre trebuie sa consulte medicul pt ca poate avea o criza.

Numai Bine si Dumnezeu sa va binecuvanteze!
0
13-07-2009, ora 20:57
ramona_30
Nu este medic/terapeut
ramona_30
mama se simte ceva mai bine acum, a facut un tratament homeopat si a inceput sa introduca in alimentatie, pe rand, alimentele care ii fac bine.daca a vazut ca ceva nu-i cum trebuie, a renuntat la produsul respectiv.va multumesc pentru raspuns si multumesc lui Dumnezeu ca si-a revenit.
0
14-07-2009, ora 18:06
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Cu mare placere! Dumnezeu sa o ajute sa se refaca complet! ;))
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.