mai vreau niste lamuriri

27-02-2009
carmenica
Nu este medic/terapeut
carmenica
am primit raspunsul dvs. dar faptul ca mi-ati spus ca notiunea de frecvente PMN este anormala m-a pus pe ginduri, motivata si de faptul ca ultmiul ciclu mi-a veniz mai devreme, cu vreo patriu zile, si menstruatia la inceputul primelor 2 zile avea o culoare mai mult maronie, am mai avut şi usoare dureri de ovare luna aceasta, poate sunt normale dar aveam dureri mai mult in prima zi de mentruatie după care ceda. mai mentionmez ca mai am si mincarimi în zona genitală care variază. vroiam sa stiu daca e necesar un nou tratament şi poate imi dati citeva lamuririri in acest sens.
2 comentarii
0
27-02-2009, ora 22:23
alina filip
Nu este medic/terapeut
alina filip
MIA SPUS CINEVA DESPRE ACEST SAIT SI AS VREA SA MA AJUTATI DACA SE POATE AM O PROBLEMA CU RESPIRATIA, CAND VORBES MA OBOSESC IMI IAU AER IN PIEPT SI SIMT CA NU IMI AJUNGE.
CE TREBUIE SA FAC AM ACEST CAZ DE 1 AN SI SIMT CA NU MAI SUPORT CATEODATA AM TENDINTA SA DISPER SA FUG SA TIP ETC. DACA EXISTA VREO SOLUTIE VA ROG SA IMI SPUNETI CUM TREBUIE SA PROCEDEZ - VA MULTUMESC
0
28-02-2009, ora 18:32
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
@caramenica: o infectie genitala nu este deloc exclusa, cateva analize banale sunt absolut necesare. Deci, este bine sa mergeti la doctorul dv, rareori asemenea probleme se vindeca singure.

@alina filip: ati plasat intrebarea intr-un spatiu in care este off-topic. Cautati topicul despre respiratie sau semne si simptome si scrieti acolo, fara a folosi caractere majuscule, care in limbajul Internetului inseamna urlet.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul