macmiror pastile si ovule

01-05-2011
tita claudia
Nu este medic/terapeut
tita claudia
buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns.sunt insarcinata in prima luna, si nu am stiut.am aflat acum 2 zile.dupa ce mi s-a terminat ultima menstruatie, am luat macmiror ovule si pastile, vreo cateva zile, pentru ca aveam o usturime si mancarime in zona vaginala.am citit pe internet ca macmiror poate crea malformatii fatului.Sunt foarte stresata, nu stiu daca sa ma bucur sau nu.imi este frica sa nu fi afectat ceva.stiu ca in perioada in care am avut relatii sexuale am renuntat la ovule, dar am continut pastilele.spune-ti-mi, va rog daca trebuie mai bine sa fac intrerupe de sarcina, pentru ca nu as putea trai cu stresul unei probleme la viitorul bebelus.Va multumesc si va rog din suflet daca puteti sa imi raspunde-ti!!!!!!
2 comentarii
0
01-05-2011, ora 23:54
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu exista niciun risc de malformatie, atata timp cat medicamentul a fost luat in primele 3 saptamani de sarcina.
0
14-11-2014, ora 14:46
lorenna11
Nu este medic/terapeut
lorenna11
Va rog sa ma sfatuiti si pe mine. Astazi va trebui sa incep tratamentul cu macmiror ovule timp de 12 zile. Zilele trecute am avut ovulatia si contact neprotejat pentru ca ne dorim un copil. Daca conceptia a avut loc afecteaza cu ceva aceste ovule?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul