ma ustura cand urinez

15-02-2009
Gabriela.V
Nu este medic/terapeut
Gabriela.V
Buna ziua! De astazi a inceput sa ma usture cand urinez. Ce as putea sa fac pana ma duc la un medic specialist?
13 comentarii
0
15-02-2009, ora 19:06
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Poti lua Uricol pliculete, desi nu-i bine sa iei medicamente pana nu stii exact ce ai. O ecografie si analiza urinei sunt obligatorii ca sa nu iei tratament care ti-ar putea face chiar mai rau...Sanatate deplina!
0
15-02-2009, ora 19:07
Gabriela.V
Nu este medic/terapeut
Gabriela.V
si am uitat sa mentionez ca urinez des, putin si ma ustura si in restul timpului, nu numai cand urinez.
0
15-02-2009, ora 20:32
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Cred ca ai facut o cistita, bai caldute cu ceai de musetel si bicarbonat de sodiu si fuguta la medic
0
15-02-2009, ora 21:30
C.Raluca
Nu este medic/terapeut
C.Raluca
poti avea nisip la rinichi.. sau sa fi racit.. sau vreo infectie sau ciuperca


mergi la un consult medical si fa'ti analize
0
15-02-2009, ora 22:44
Gabriela.V
Nu este medic/terapeut
Gabriela.V
oricum ma duceam la medic, si sa imi fac analizele, dar ma gandeam pana atunci ce sa fac. Oricum, multumesc mult pt ajutor! Sanatate si voua!
0
12-03-2009, ora 11:31
alex_alex19
Nu este medic/terapeut
alex_alex19
buna ziua.as vrea si eu un pic ajutor.intr-o seara dupa actul sexual...a trebuit sa merg sa urinez.si e nasoala usturimea aceea.numai cand urinam mi se intampla dar acuma a fost foarte tare.si am facut un dus cald si parca aveam ameteli.stari de lesin.ce sa intamplat.ce sa fac?
0
12-03-2009, ora 11:42
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Fa ecografie. E posibil sa ai nisip sau pietre la rinichi si de asta poate ai senzatiile astea. Numai Bine!
0
17-04-2009, ora 18:45
alex_alex19
Nu este medic/terapeut
alex_alex19
am mers la medic si hmz mi-a dat travocort un ungvent si hmz niste medicamente care trebuie sa le iau odata pe sapt.si acum sunt gata cu tratamentul asta.si mi-au aparut pe penis doua pete rosii si ma mananca.nu mai inteleg nimik.travocortu ala zicea ca e bun.ce sa mai fac?sa imi treaca mancarimile astea si iritatia aia.
0
18-04-2009, ora 10:45
C.Raluca
Nu este medic/terapeut
C.Raluca
posibil ca acea iritatie sa fie de la medicamentele pe care le'ai luat si le iei.. mergi la medic explica si arata si iti va da o crema calmanta. eventual ceva pentru arsuri de genul asta.. sanatate si numai bine.
0
02-06-2009, ora 12:07
Alexandra25
Nu este medic/terapeut
Alexandra25
Buna, ma numesc Alexandra si sunt din Oradea. De o saptamana ma ustura dupa ce urinez, iar de azi usturimile sunt mai puternice. Nu am alte probleme de genul durerilor sau starilor de rau in general. Am mai avut o asemenea problema acum 4 ani, usturime la urinat si durere in partea dreapta a soldului. Am fost la medic si am fost diagnosticata cu cistita acuta. Dupa interviul medical, mediculmi-a spus sa este din cauza faptului ca, cu o saptamana inainte, nu aveam o baie la dispozitie, si am tinut mult inainte sa pot urina. Mi-a prescris doar antibiotice, dupa care mi-a trecut. Acum, simptomele sunt la fel, doar ca intre timp, luand antibiotice, mi s-a format candida, de care am scapat foarte greu. Acum ca sunt sanatoasa, nu as dori sami se prescrie din nou antibiotice, mi-e frica sa nu se formeze din nou candidoza. Intrebarea mea este, exista un alt fel de tratament pe care il pot urma pentru cistita, care sa nu includa antibiotice? Sincera sa fiu, as prefera sa nu mai trec prin ce am trcut ultima data cu candidoza. Va multumesc pentru atentie.
0
30-04-2016, ora 04:44
Crashba
Nu este medic/terapeut
Crashba
Am si eu aceeași problema ma ustura cind urinez si mia apărut niște bunice albe pe pielea de la penis imi Spune-ți sh mie ce e?
0
04-05-2016, ora 19:59
george740
Nu este medic/terapeut
george740
Si eu am aceleasi probleme..Usturimi la urinat si la ejaculare, dureri la burta jos si la mijloc, urinari dese..Am facut sumarul de urina si urocultura si au iesit foarte bine..Am fost la urolog si a zis ca am uretrita..Mi-a dat sa fac o secretie uretrala pentru depistarea bacteriilor..Testul a iesit foarte bine, nu s-a depistat nici o bacterie..Mi s-a dat sa iau antibiotic si mi s-a spus sa il iau dupa ce fac testul uretral..Ma lasat putin dupa tratament, dar au reaparut simptomele..Apoi mi s-a dat un alt antibiotic Levofloxacina Actavis, dar nu l-am luat inca ca ma sperie efectele lui adverse de somnolenta, ameteala, si multe altele mult mai grave..Insa nici medicul nu isi mai poate da seama ce poate fi deoarece toate analizele mi-au iesit bune..Singura chestie este ca acum nu mai urinez si cu sange..Ca urinam cateodata si cu putin sange...Uretrita asta se mai poate face si din alte cauze in afara de bacterii? Si ce stiti despre Levofloxacina? Eu tind sa cred ca mai repede este o raceala, dar nu inteleg de ce mi se spune ca este uretrita daca nu sau depistat bacterii iar urocultura este foarte buna si nu se pune problema nici de infectie urinara..Bine simptomele am observat ca se mai amelioreaza mai mult cand afara se face mult mai cald, si mai stau la soare..Am facut si ecografie la rinichi, vezica si prostata..Desi am 40 de ani mi sa spus ca am prostata unui pusti de 12 ani..Vezica si ea este in regula, la rinichi nu mi s-a gasit nimic, nici nisip si nici pietre..Ecografia a iesit foarte ok..Si tot nu inteleg ce se intampla..Asa m-am trezit intr-o dimineata acum 2-3 luni cu aceste usturimi si de atunci nu mai ma lasa, desi seara la culcare nu aveam absolut nimic..
0
20-09-2016, ora 13:28
Terapeut Spanu Elena
Medicina naturista, complementara, alternativa, Bucuresti
Terapeut Spanu Elena
Buna ziua.
Urinatul des poate fi datorat unei cistite, infectii urinara sau pur si simplu o raceala.E bine de facut o urocultura sa eliminam riscul unei infectii apoi sa va prezentati pentru a putea intocmi o schema de tratament adecvata problemelor dumneavoastra.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: