ma dor toti dinti dupa ce mi s-a pus o plomba

26-05-2013
irina199010
Nu este medic/terapeut
irina199010
De curand mi s-a scos nervul la o masea si mi s-a pus o plomba. De atunci ma dor toti dinti, si cei tratati (fara a scoate nervul) si cei sanatosi din partea de sus si de jos. Am fost rugata sa localizez durerea. Problema este ca ma doare maseaua plombata dar si dintii plombati mai de mult din partea opusa. Ce sa fac? Ce se intampla?
2 comentarii
0
27-05-2013, ora 09:07
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
Parerea mea este ca ar trebui reintervenit pe dintele cu pricina.ceva-ceva e acolo si de acolo.
0
27-05-2013, ora 18:37
niky67
Nu este medic/terapeut
niky67
In data de 23 mai mi - a fost scos nervul de la incisivul central (fara carie) in vederea efectuarii unei lucrari protetice si s-a plombat provizoriu. Imediat dupa interventie a aparut durerea la masticatie, presiune. Am crezut ca nervul nu a fost scos in totalitate ( fac mentiunea ca a fost scos pe bucati), mi s-a spus ca nu mai exista nici un nerv si ca durerea aparuta este o reactie a organismului si sa iau antiinflamatoare. Intre timp durerea a cedat foarte putin. Maine ar trebui sa merg pentru obturatie de canal. Se poate face pe un dinte care doare ? Medicul nu prezinta incredere, nu e prea vorbaret, are experienta in domeniu de 1 an si 6 luni. Nu stiu ce sa fac, ce ma sfatuiti ? Multumesc anticipat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: