ma dor prea multe va rog ajutati-ma

15-11-2009
dmihai
Nu este medic/terapeut
dmihai
Haideti sa va povestesc pas cu pas. Vineri am fost la balul bobocilor si nu m-au lasat sa ies afara sa-mi iau ceva de mancare si am stat nemancat de la 1 pana la 8:30, eu avand hiperaciditate si un inceput de ulcer(cred).
Apoi a doua zi, seara, am mutat un pat, dar nu am avut pozitie si am stat stramb. Imediat dupa, am iesit afara la fotbal. Am facut vreo 3-4 sprinturi, tragand aerul ala foarte rece in plamani.
Dupa nici 5-6 minute de jucat m-au apucat toate. Ma durea spatele ingrozitor, respiram foarte greu, la fiecare bataie de inima ma durea zona plamanului in care Aorta pulseaza (si inca ma doare), iar de fiecare data cand respir, nici eu nu stiu sigur ce ma doare; ori ma dor partiile de jos ale plamanului, ori ma doare stomacul ca am stat nemancat. Respir greu, iar cand ma aplec simt aproape ca o gadilatura, ca un fel de plasma, care imi trece prin spatele plamanilor.
Nici nu stiu. m-am uitat putin pe net, TBC era o varianta, dar eu am facut vaccinul in clasa a 8-a + ca am fost tratat cand eram mic importiva TBC ( tratament care mi-a facut practic praf bila, deci revenim la stomac nu?).
O sa ma duc si la medic, cand o sa ma simt in stare. in orice caz azi
Aveti vreo parere?
1 comentarii
0
15-11-2009, ora 17:04
dmihai
Nu este medic/terapeut
dmihai
In 6 ore chiar nu e nimeni sa-mi raspunda?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.