lucrare cu dinti de portelan gingii umflate si sangerande

12-11-2014
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Buna ziua!
In urma cu 5 ani mi-am facut la dintii din fata de sus, (inclusiv caninii) o lucrare din portelan.
Doctorul mi-a extras un canin care era crescut in afara, ceilalti dinti i-a pilit foarte mult apoi mi-a pus lucrarea, a cimentat si totul a fost relativ ok.
Am observat insa ca gingiile erau putin ridicate in sus, iar intr-o portiune de lucrare trece saliva dintr-o parte in alta.
Acum cateva luni in dreptul caninului scos gingia s-a umflat si sangereaza.
Am folosit pasta de dinti parodontax fara nici un efect, acum am trecut pe sensodyne+apa de gura +gel de dinti cu extract de propolis si salvie.
Gingia nu mai este rosie, insa tot sangereaza la periaj.
Am uitat sa mentionez ca din momentul in care mi-am pus aceasta lucrare am capatat si o halena care nu trece desi spal dintii de doua ori pe zi si folosesc guma de mestecat (acum si apa de gura).
Ma puteti ajuta cu un sfat va rog frumos?

Multumesc mult!
2 comentarii
0
12-11-2014, ora 16:38
Clinica ASCLEPIMED
Identitate neconfirmată
Clinica ASCLEPIMED
Buna ziua,

Pe langa igiena dentara riguroasa, va putem indruma catre un tratament profesionist de mare eficienta pentru gingivita/parodontoza. Concret, va recomandam tratamentul cu Bio-Prop.

Este vorba de un antibiotic 100% natural, reteta originala a D-lui Prof. Daniel Iordachescu, pe care il foloseste de peste 15 ani cu rezultate remarcabile, acesta fiind eficient in orice forma si grad al parodontozei! E adevarat de asemenea, ca desi e un produs natural are eficienta mai mare decat o cefalosporina, actionand si asupra unor bacterii precum spirochetele, care cedeaza cu greu chiar si la un antibiotic puternic! In plus, pentru ca in cele din urma se inghite, avand chiar si un gust placut, efectul sau este nu numai la nivelul cavitatii bucale ci a intregului organism! Astfel, ridica imunitatea si apararea naturala a organismului impotriva oricarei agresiuni bacteriene sau virale, cicatrizeaza ulcerele gastro-duodenale, regleaza metabolismul, bioritmul si somnul, etc...!

-*

Sanatate!


(*modificat de admin)
0
01-06-2015, ora 12:32
anghel51
Nu este medic/terapeut
anghel51
Sunt din Constanta, vreau si eu acest tratament, este posibil?... in ce mod?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pierderea fermității gingivale crește probabilitatea de inflamație gingivală
  •