logest vs miligest..catre dl doctor

07-01-2009
anitaa
Nu este medic/terapeut
anitaa
Buna ziua!Azi am inceput sa iau Logest dupa pauza de 7 zile(am luat Miligest luna trecuta...prima si ultima luna)..sunt protejata in continuare total?chiar daca am schimbat pastilutele?Si inca ceva..mi-a recomandat medicul pt o inflamatie(10 zile):flamexin, zanocin, polygynax si cervugid..vroiam sa stiu daca reactioneaza vreunul cu antic Logest..daca sa folosesc alta metoda contraceptiva sau nu.Astept raspuns...si inca ceva..mie i s-a recomandat Miligest..insa mi s-a parut ca nu ma simteam prea bine si am revenit la cele pe care le-am luat inainte de pauza..Logest..ce diferenta este intre acestea 2 si care credeti ca sunt mai bune?
1 comentarii
0
08-01-2009, ora 01:19
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
1. Da, sunteti protejata la schimbarea contraceptivului
2. Medicamentele enumerate nu interfera cu efectul contraceptiv al pilulelor
3. Este greu de dat un sfat general valabil intre Miligest si Logest. Mai multa experienta exista cu Logest, care este pe piata de multi ani.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul