lipsa mucus cervical?

21-03-2011
clau76
Nu este medic/terapeut
clau76
buna ziua,
am 34 ani si un copil de 13 ani.incerc de cateva luni sa raman insarcinata si nu reusesc, aveam un ciclu regulat de 28 zile dar luna trecuta a fost de 24 zile?!?luna aceasta am avut ovulatie in ziua 14 a cm, in ziua 13 am avut dureri foarte mari de ovar drept(pe care le am de cativa ani la ovulatie), iar in ziua 15 a cm temperatura bazala a crescut cu 0, 3 grade.am incercat sa observ in tot acest timp mucusul cervical dar nu am reusit sa gasesc decat un mucus scazut cantitativ, lipicios si fainos la cateva zile dupa cm, dupa care a urmat un mucus apos, dar nu elastic si cu consistenta albusului de ou, cum stiu ca ar trebui sa fie.in trecut am avut mereu durerea de ovare de la ovulatie insotita de acest mucus, acum nu.
as vrea sa stiu ce sanse am sa raman insarcinata in lipsa acestui mucus si ce as putea face pentru a-l avea din nou?
va rog mult sa imi raspundeti si mie si va multumesc anticipat!
multa sanatate!
1 comentarii
0
22-03-2011, ora 19:27
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ar trebui sa faci intai un control ginecologic [ cu examinarea secretiei vaginale, testul Papanicolau si ecografie ].. trebuie sa te convingi ca nu este nimic care sa determine durerile ovariene, dereglarile de ciclu, modificarile suspecte de aspect si consistenta ale mucusului...Programeaza-te, deci, la un ginecolog.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul