lipsa apetitului sexual la sotie

16-12-2012
mateiclaudiu
Nu este medic/terapeut
mateiclaudiu
va rog din toata inima sa-mi dati un raspuns
sunt cu sotia mea de cand avea ea 16 ani acum are 25. avem doua fete. eu am 35de ani. ma lovesc cu aceasta problema din partea ei si anume lipsa apetitului sexual.in fam este o armonie perfecta, nu ne certam eu fac tot posibilul sa fie bine dar simt ca nu mai rezist.eu i-mi doresc sa facem dragoste cat mai des (sa spunem ca asta e o problema a mea poate ) dar daca eu nu as cere si daca ar fi dupa ea cred ca ar vrea si ea si atunci de dragul meu o data la doua luni. doresc sa va spun ca nu lipseste din pertea mea preludiul (o sarut pe tot corpul desigur si in partile intime)se simte cel mai bine am observat in timpul actului sexual oral si cand facem normal dar mai putin plus ca daca mai vreau si dupa ce i-mi vine nu se mai poate.sincer nu vreau sa ma duc la altele dar mult nu mai dureaza si nu vreau sa-mi pierd familia pentru asta.este vreun tratament sau ceva care sa o faca sa simta si ea nevoia aceasta.poate ma ajuta cineva cu un sfat. va multumesc
2 comentarii
0
16-12-2012, ora 23:11
danacatalina
Nu este medic/terapeut
danacatalina
Cand v-ati cunoscut sotia ta era foarte tanara. Probabil ca ai fost singurul barbat din viata ei. Primul venit, primul servit!
Neavand experienta, cred ca nu a ales bine! Pur si simplu nu va potriviti la pat. Nu esti barbatul potrivit pentru ea.

Stiu ca ti se pare absurd ceea ce spun, dar vorbesc din experienta personala.

Probabil ca veti ramane impreuna, tu nesatisfacut, iar ea nefericita...sau, daca mediul social ii va permite, isi va gasi pe cineva care sa acopere si aceasta latura.
0
17-12-2012, ora 09:08
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Desigur, exista mai multe optiuni, este important de stiut daca sotia dvs doreste sa apeleze la un psiholog (chiar si online). Daca nu, dvs puteţi învăţa diverse tehnici prin care veţi stimula apetitul sexual şi deschiderea pe plan sexual.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum poate fi îmbunătățit libidoul sexual feminin
  • Cum poți influența libidoul sexual? - informații dovedite științific
  • Interesul sexual la bărbați - un avantaj important pentru starea de sănătate, inclusiv riscul de moarte
  •