limfom nonhodgkin va rog raspuns

27-10-2011
lorica222
Nu este medic/terapeut
lorica222
buna ziua as avea si eu o intrebare, fratele meu a facut un ulcer perforat.dupa interventia chirurgicala s-a dovetit ca de fapt era un limfom gastric.a facut toate investigatiile necesare, in italia, si diagnosticul e limfom gastric cu mari celule albe.analizele erau normale dar inainte de a incepe prima sedinta de chimio i-au crescut transaminazele.i-au prescris ceva au scazut a facut prima sedinta de chimio, azi trebuia sa o faca pe a 2a dar din nou analize rele, au scazut globulele albe.as vrea sa stiu daca e normal ca dupa prima sedinta de chimio sa reactioneze organismul asa?sau e ceva in neregula?fratele meu are 35 de ani.
2 comentarii
0
30-10-2011, ora 16:17
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
E normal ca dupa chimioterapie sa scada celulele albe...Se va simti rau dupa aceste sedinte, dar sunt absolut necesare. Ecografia hepatica arata un ficat " curat " ?
0
30-10-2011, ora 16:32
lorica222
Nu este medic/terapeut
lorica222
buna ziua analizele pt hepatite au iesit bine dar cu o saptamana inainte de chimio i-au crescut transaminazele de la 45 cat era normal la 145.a luat 3 zile ceva nu stiu exact ce si au scazut la 102.ei au banuit ca din cauza anesteziei de la operatie care a fost facuta cu o saptamana inainte.in concluzie ficatul arata bine nu mai are pe nicaieri intins daca la asta va referiti.e doar la nivelul stomacului.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: