Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

limfocite scazute

25-11-2007, ora 20:14
ce inseamna lym% 15, MPV fL 11, eozinofile 14%(val normala 1-3, si eu am 14), glucoza negativ (absent ), cetone negativ (absent), epitelii plate frecvente (rare), leucocite relativ frecvente (rare), flora microbianaprezent (absent), oxalati frecvent oxalat de calciu (absent), urocultura streptococ hemolitic grup d 15.000 germeni ml/urina (negativ). sunt chiar asa grave acete valori?eu nu am avut tp sa ajung la docor sa mi le citeasca.
2 comentarii
30-11-2007, ora 00:00
Autor: drmarkuss1 | Dr. Dr Markus Sorin - Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
E vorba de o infectie urinara cu un streptococ, deci nu e ceva grav pana aici. In leg cu limfocitele, trebuie prezentata toata hemograma pt ca cineva sa inteleaga ceva...
06-03-2012, ora 20:14
Autor: :((trista
ajutor: analize medicale:wbc* 6.7 g/l(4-8 g/l); rbc* 4.7 ml/ul(f:4-5 ml/ul); hgb* -11.7 g/dl( 11-15 g/dl); hct* 39.2%(f:37-42%); mcv* 83, 4 fl( 83-103fl); mch* -24.9 pg(28-34 pg); mchc* -29.8 pg(32-36 pg); plt* 226.000/ul(150000-300000/ul); lym* -21.7%(20-45%);mxd* +9.9%(4-9%); neut* 68, 4%( 30-75%);glicemie* 103.7 mg/dl(60-120 mg/dl; creatinina* -0.56 mg/dl (0.6-1.2 mg/dl); ureea* 22.5 mg/dl (0-50 mg/dl); colesterol* 170 mg/dl (0-220 mg/dl); trigliceride* 162 mg/dl(0-200 mg/dl); hdl colesterol* 48.0 mg/dl(0-50 mg/dl) ldl colesterol* 69.0 mg/dl(0-130 mg/dl); gpt alat 30 u/i(0-31 u/i); got asat +35.6 u/i(0-32 u/i); ggt* 19.4 u/i(7-32 u/i)
Va rog sa-mi dati un raspuns cat mai repede, este vorba despre mama in varsta de 51 ani.este grav? la medic peste 2 zile este programat cu rezultate, sunt ingrijorata, nu-mi place deloc cum arata rezultatele
Adaugă un comentariu / răspuns


ROmedic a implinit 10 ani ROmedic a implinit 10 ani