Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

lichidul preejaculator

22-02-2010, ora 13:40
Autor: livia__18
acest lichid preejaculator despre care se vorbeste poate contine spermatozoizi incat sa ramai insarcinata sau nu? daca contine , atunci de ce multe cupluri folosesc coitul intrerupt si ele nu raman insarcinate ?
4 comentarii
22-02-2010, ora 23:36
km ii mai zicea cineva p forum:norocul.si da potzi contzine suficientzi spermatozoizi inkt sa ramai insarcinata
23-02-2010, ora 10:32
Autor: IuliaCristianaB | Dr. Boia Iulia Cristiana - Pediatrie, Bucureşti
ştiu sunt multe cupluri care folosesc metoda asta, dar poate nici nu nimeresc perioada fertilă şi au şi noroc. nu este o metodă prea sigură, şi din asta apar totuşi cele mai multe sarcini nedorite- foarte rar se întâmplă să rămână cineva dacă i se rupe prezervativul- pt că îşi dă seama pe loc şi ia măsuri- cum ar fi pastila de a doua zi, la fel dacă uită cineva o pastilă de anticoncepţionale se sperie şi ştie şi se protejează... dar nu are de unde ştii unde au ajuns şi ce s-a întâmplat de la acei spermatozoizi care erau pe acolo ...
16-04-2011, ora 00:26
Autor: nokef
faza e ca prietena mea a vrut sa o facem (e fiind virgina) am incercat o penetrare dar fara rezultat apoi am avut parte de acel lichid preejaculator m-am sters cu mana si am mai incercat o data, tot fara succes. (abia daca i-am atins himenul cu capul penisului.) aa si precizez ca inainte cu 7-8 ore am avut o ejaculare in urma unei masturbari apoi am fost de 2 ori la baie si am urinat. exista sanse? ciclu ii vine la 20-21 de zile si o tine 6 zile. ultima zi de ciclu a fost pe 31 martie. e posibil sa ramana insarcinata?
17-07-2013, ora 13:40
Si a ramas prietena ta ? sunt in acea situatie si eu, stresss !! :(
Adaugă un comentariu / răspuns