sotul meu are cancer colorectal stadiul 4.in urma unui tomograf s-a descoperit ca are lichid in abdo

25-03-2009
fag
Nu este medic/terapeut
fag
buna ziua.as dori daca se poate un raspuns, sotul meu are cancer colorectal stadiul 4.in urma unui tomograf s-a descoperit ca are lichid la burta.as dori sa stiu daca este o metoda sa elimine acest lichid.are crampe si si in burta lui parca ar turna apa cu palnia.as vrea sa stiu daca e un tratament sau un remediu.rog mult un medic sa imi raspunda si fara ocolisuri stim ca boala e avansata dar noi mergem inainte.va multumesc.cu stima.
6 comentarii
0
30-03-2009, ora 20:09
fag
Nu este medic/terapeut
fag
va rog tare mult sa raspunda cineva.nu ma ocoliti ca stiu la ce sa ma astept.va rog mult, un raspuns.e mai greu sa vezi ca numeni nu te baga in seama, crezind ca nu poate da un raspuns la ceva sau ocolind acel ceva, e mult mai greu.va rog mult un raspuns.va multumesc.
0
11-04-2009, ora 08:53
nicolla_75
Nu este medic/terapeut
nicolla_75
exista posibilitatea de a, , scoate 'acel lichi print-o punctie abdominala pt a-l mai degaja, situatia nu e deloc roz, este bine ca stiti la ce sa va asteptati.Doar asa il mai puteti ajuta.
0
13-04-2009, ora 12:59
Katoxy
Nu este medic/terapeut
Katoxy
Buna ziua. Soacra mea a avut o infectie la colon cred ptr ca am dus-o la doctor si ia facut o mica incizie la nivelul sfincterului care avea ceva puroi si era infectat. La o investigatie mai amanuntita sa descoperit ceva lichid in burta. In fine sa operat rezultatul : doctorul a spus ca e cancer (pe sacul de invelis al matelor erau ceva formatiuni canceroase, cuprinzand si fierea si o parte din ficat -acuza dureri in zona abdominala), a stat ni spital unde i sa administrat calmante. Doctorul a spus ca nu are mai mult de 6 luni.
Acum poate nu am fost eu prea precis in descriere dar daca este un doctor pe aici sa raspunda si sa dea un sfat e si mai bine, Eu pesonal nu cred ca o sa moara (este intradevar slabita) si cred ca trebuie sa fie ceva medicamente naturiste flavonoide sau ceva de genul care poate sa o ajuta.
NIste comentarii mai de specialiate m-ar putrea ajuta. va multumesc.
0
13-04-2009, ora 13:03
Katoxy
Nu este medic/terapeut
Katoxy
Pentru fag:
Acum am citi postul tau. cred ca acelasi lucru a patit si socrela. au operato au scos lichidul dar asta e cancer si io cred ca se poate vindeca.

Nu dispera cauam remedii cele mai bune sunt cele naturistae, daca gasesc vreun link o sa-l postez aici.
0
29-04-2009, ora 20:42
fag
Nu este medic/terapeut
fag
multumesc tare mult pt raspunsuri.astept noi raspunsuri si poate o minune.
0
21-12-2009, ora 03:22
stefi 03
Nu este medic/terapeut
stefi 03
buna seara.de circa 2 sapt sora mea a fost internata fiind diagnosticata cu TB.C.dupa mai multe cercetari s-a descpoperit ca are "gauri in plamani"si lichid in abdomen, tin sa mentionez ca are 33 ani si in momentul de fata cantareste in jur de 41 kilograme.directorul spitalului ne-a spus sa ne asteptam la ce este mai rau dar eu refuz sa cred ca nu mai este nici o sansa.va rog frumos daca m-ati putea ajuta cu ceva explicatii in privinta acestui lichid din abdomen (in jur de 5 litri)cat si a acestor gauri in plamani.tin sa mentionez ca i s-a "scos"circa 400mg de lichid prin "aspirare".nu sunt in foarte mare cunostinta de cauza eu neffind langa ea in aceste momente. va multumesc si nu evitati sa -mi imi dati ceva raspunsuri indiferent de cat de dure pot fi.

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Aspirina ar putea opri răspândirea tumorilor în cancerul pancreatic și de colon
  • Factori de risc pentru cancerul colorectal
  • Ce trebuie să știi despre screening-ul cancerului colorectal?
  • Legătura dintre consumul de carne roșie și cancerul de colon la femei
  • Cancerul colorectal apare din ce în ce mai des la tineri
  • O nouă țintă pentru imunoterapia cancerului colorectal
  • Un test simplu și rapid ne-ar putea salva de cancerul colorectal
  •