| |
|
|
|
| |
|
Autor: leu |
Data: 09-11-2007 |
|
buna,numele meu este adriana.am o mare rugaminte.vreau sa stiu cat de periculos poate fi ca un sugar de 7 luni sa aiba 19000 leucocite. Este racita acum face tratament cu cefort pe cale venoasa. Cat de mult poate creste nivelul leucocitelor in urma unei infectii. Ea nu a fost niciodata mancacioasa, are si anemie. In schimb este foarte vioaie, in ultima vreme chiar foarte agitata. Are foarte multe mucozitati si face zilnic aerosoli si aspiratie sub supraveghere medicala. Suntem in a treia zi de tratament abia dar ne sperie numarul mare de leucocite. Cat de greu sau usor se poate da un diagnostic cu privire la leucemie? Febra nu a avut niciodata mai mult de 38.1 dar fiind pe Panadol si Nurofen. |
|
|
Comentarii / raspunsuri: 0 |
|
Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati (formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici
|
|
Publicitate:
|
|
| |
Logare membri:
|
Statistici forum:
Utilizatori inscrisi:
82619
Ultimul utilizator:
sexmachine
Total mesaje:
177078
Ultimul mesaj:
03-09-2010
64 useri inregistrati; 3913 vizitatori neinregistrati; |
|
| |
Decizia de a trece peste momentele dificile iti apartine. Sunt aici pentru a te ajuta sa depasesti suferinta psihica si sa iti regasesti echilibrul.
PSIHOLOGIE - PSIHOTERAPIE
0727071780
Iti propunem un set special de cosmetice minerale intr-un ambalaj de lux. Noi te ajutam cu 25 RON si transport gratuit. Primesti in plus 30 RON.
Economisiti peste 292 RON
GLAMY - COSMETICE MINERALE ONLINE
| Cauta pe ROmedic: |
 |
 |
 |
 |
| |

Cauta in articole
Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie. |
|
|