leac ptr ochi

17-08-2009
muryshor
Nu este medic/terapeut
muryshor
Ptr orice fel de tulburari oftalmologice, va recomand un leac care ptr mine, a facut minuni :aveam ochii rosii, ceata pe ochi si intepaturi puternice in ochi si am procedat in felul urmator :am pus un ou la fiert, pana s a intarit, l am desfacut fierbinte, l am taiat pe lungime, am scos galbenusul si n loc am pus cateva picaturi de miere de albine naturala, dupa care, cat oul e inca, cald, mi am pus cele doua jumatati de ou pe ambii ochi, in pozitie culcat, si am tinut ambii ochi deschisi ptr a lasa mierea sa picure in ei, cateva minute.Nu va speriati, ca nu ustura, ci ai doar o senzatie de disconfort. Dupa ce am indepartat cele doua jumatati de ou, ochii mi s au limpezit pe loc si n am mai avut probleme. In cazuri grave, operatia se repeta cateva zile la rand.Am inteles, ca vindeca orice boala de ochi. Succes si sanatate va doresc !
2 comentarii
0
17-08-2009, ora 12:41
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Woow! Nu stiu cat de indicat este, pt ca in conditii de igiena precara problema se poate agrava, dar multumim pt informatii, sunt foarte interesante!


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)
0
17-08-2009, ora 12:44
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Da, eu te cred pe cuvant !
Un pacient inarmat cu astfel de remedii simpliste este de 10000000 de ori mai eficient decat o armata de oftalmologi care prescriu cu sarguinta medicamente chimic si care inca nu isi dau seama ca medicamentele chimice - exclusiv toxice - nu au cum sa vindece si nici nu au fost concepute cu un asemenea scop.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.