laringita la fetita de 6 ani

08-05-2008
lelu
Nu este medic/terapeut
lelu
fetita mea are 6 ani jumatesi face laringita acuta edematoasa subglotica<laringita striduloasa recidivanta de cateva ori pe an. a inceput de la 1 an si doua luni cand ia fost facut vaccinul care se face la varsta aceeia si dupa 5 minute de la administrare au aparut primele simptome de laringita.pana acum de fiecare data medicul ia administrat antibiotice cam de toate felurile dar nu vad nici o schimbare.am facut si tratamente pt imunitate cu bronhovaxon si ibeceuri injectabile.de cate ori face o criza se manifesta doar noapte si nu mai poate respira deci trebuie sa ajung cat mai repede la spital.acum mi sa recomandat sa ii administrez luivac.as dori un sfat si de la dumneavoastra.
3 comentarii
0
06-08-2008, ora 00:00
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Consultati un medic ORL sau cel mai bine un medic FONIATRU care se ocupa special cu sanatatea si functionalitatea laringelui.

Multa sanatate!
0
23-01-2010, ora 01:42
Valigrig
Nu este medic/terapeut
Valigrig
Acum o luna si ceva, am inceput sa vorbesc greu, vorbeam ca si cum luasem un pumn in burta, o voce greoaie. In rest nimic, nici o durere, nici o umflatura, respiratie normala, nici tuse, nici raceala, nici febra, absolut NIMIC in afara de vorbire. Mi-am zis ca va trece dar cu timpul s-a agravat acum abia putand vorbi. Totusi dupa un repaos vocal total de vreo cateva ore, pot spune cateva fraze cat de cat bine, dupa aia iar nu pot vorbi. am fost la medicul de familie, diagnosticul: laringita cronica. tratament: multe antibiotice, paracetamol si alte.. le-am luat dar nici o ameliorare. Am fost la medic specialist O.R.L. acesta mi-a depistat o roseata(inflamatie), si o intarziere a miscarii corzilor vocale. Mi-a prescris un tratament cu fusafungina spray si un comprimat de telfast pe zi. iau de vreo 5 zile nici asta nu pare sa ajute. Repaos vocal nu pot sa fac deoarece intru in contact permanent cu oamenii, dar in primul rand nu sunt sigur ca ar ajuta. Daca as sti sigur as purta un carnetel cu mine si as face intocmai. Deficienta banuiesc ca e de cand am avut un fel de reflux gastric, si am simtit o arsura. Asta pentru ca mi-am format un obicei de a scuipa in permanenta flegma din gat, si am fortat prea tare si s-a produs refluxul, si de acolo, toate astea... La toate astea adaug: nu am fumat niciodata, nu beau decat foarte rar, am 2 ani de cand practic atletism de performanta, mi-am facut analize anii anteriori, toate bune, au trecut ani de zile de cand am racit ultima data. Ar fi bine sa fac repaos vocal? cam cate zile? altceva orice? ce as putea avea, am fost la 2 medici, am primit 2 diagnostice diferite, 2 tratamente diferite... poate al 3-lea e cu noroc !! Multumesc anticipat!
0
19-07-2012, ora 13:27
Paul Matei
Nu este medic/terapeut
Paul Matei
Salut Valigrig.Aceleasi simptome le am si eu de vreo 4 luni, probabil tot de la reflux gastric(am gastrita), spun cateva fraze apoi nu mai pot vorbi.Nu stiu ce sa mai fac, am luat destule antibiotice + medicamente pentru gastrita dar fara niciun rezultat.Te rog daca imi poti spune si mie ce ai rezolvat.
Multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.