laparoscopie Cluj sau Timisoara

22-02-2008
bia_cris
Nu este medic/terapeut
bia_cris
Cu ceva timp in urma ne-a fost recomandat FI-ul, ca ultima sansa de a avea un copil. Dar inainte de a incepe acest tratament trebuie sa mi- se scoata trompele. INCA NU STIU UNDE SA MA DUC PENTRU ACEASTA OPERATIE. vA ROG SA-MI RECOMANDATI o clinica sau un medic din Cluj sau Timisoara.
Multumesc anticipat
3 comentarii
0
01-03-2008, ora 00:00
betti
Nu este medic/terapeut
betti
eu am fost la timisoara la clinica bega la prof.munteanu, pentru o laparoscopie, nici eu nu am copii, nu mi a gasit nimic, dar conditiile din spital sunt oribile, nu mi-a venit sa cred ochilor. te trateaza cu prea multa repeziciune, totul e ca pe banda rulanta acolo.acuma ma duc din nou la cluj. succes.
0
02-03-2008, ora 00:00
bia_cris
Nu este medic/terapeut
bia_cris
betti multumesc ptr raspuns. Am mai gasit ceva info despre clinicile din TM si sincer mi se pare mai de incredere Cluj, mai ales in privinta curateniei. Mi-am facut o programara cu dr Mihu. Sper sa ma lamuresc.
Primavara frumosa
0
09-11-2011, ora 11:45
helen13
Nu este medic/terapeut
helen13
Buna!Sunt noua pe aici dar as vrea sa va marturisesc cate ceva din experienta mea cu privire la clinica Bega si laparoscopia facuta acolo, deoarece si eu la randul meu am urmarit cu interes acest forum si m-a ajutat, mai mult sau mai putin, in acest scop.
Eu am optat pt Bega deoarece e mai ieftin am zis eu, bineinteles k am iesit cu banii la jumate fata de Athena, unde am vrut inainte sa merg, dar conditiile si omenia nu exista acolo.Asistenta care mi-a luat sange pt analize se facea k nu-mi gaseste venele, eu care am vene f vascularizate si nu am mai avut asemenea probleme, normal k astepta sa -i dau ceva money, dar numa de ciuda nu i-am dat, eu prima data vreau sa vad k merita si apoi dau din inima, dak nu merita nu dau.Apoi am auzit k trebuie cumparate halate pt operatie la doctori, auzi, numa in Romania se poate asa ceva, am intrebat dr meu si mi-a spus sa merg la etaj si imi dau acolo pe bani, normal, un milion doua sute, eu inca am iesit bine, pe altele le puneau sa mearga in oras la o farmacie de vis-a-vis unde costau 2 milioane.Ce sa spun, lume multa acolo, nu se elibera un par k deja era ocupat dinainte, eu a trebuit sa stau pe hol 4-5 ore inainte de operatie deja patul era ocupat deja, se presupunea k eu merg la operatie si ma lasa la terapie.Pe urma mi-au amanat operatia peste 3 zile, deoarece urma weekend-ul, per motiv ka ii prinde seara, eu eram a 4-a trecuta pe lista, pana la urma m-am operat luni, prima pe lista, dar tot nu am fost prima, a intervenit o urgenta, am fost a doua, am mers cu zambetul pe buze la operatie, si a fost bn, nu am avut de ce sa imi fac griji, asa frumos a fost cand m-a anesteziat, pur si simplu s-a rupt firul vietii, dintr-odata, cand m-am trezit eram deja la terapie, clantaneam din dinti, o reactie normala de la anestezic, am facut niste perfalgam si au trecut frisoanele, am avut greturi, tot normale, am luat niste emeset pt greturi si mi-au trecut iar, pt durere am luat chetonal sau algocalmin fiole, va spun asta deoarece si eu am fost atenta cum le-a cerut celorlalte dinaintea mea deoarece TU trebuie sa ti le cumperi si astea dinainte de operatie, dak vrei numa, k e o prostie sa iti ceara sa cumperi ce le trebuie lor pt operatie dar ce iti trebuie tie dupa operatie sa nu-ti spuna nimeni.Pe urma a trebuit sa astept sa vina 'vanturile'.A fost groaznic.Am luat ceai de chimion poate k prea mult chiar deoarece aveam niste crampe groaznice.A trebuit sa chem dr de garda in seara urmatoare operatiei k nu mai puteam de crampe.Mi-a facut asistenta un calmant dupa care am adormit si noaptea dupa ora 3 m-am trezit si...au venit.A fost asa bine cand m-am eliberat parca inviam din nou; din acel moment nu am mai avut problem;.totul parca decurgea normal, vanturi aveam, pofta de mancare aveam, puteam sa merg...Eu am facut LSK diagnostic si drilling ovarian, a fost pot sa spun cea mai usoara operatie cred din tot spital, nu vedeai numa tumori pe acolo, chisturi, fibroame, le tineau in operatie cate 2-3 ore, eu am stat doar 40 de minute.Deci pot sa ma consider norocoasa.Peste o luna tr sa merg la control si incepem tratamentul. Sa dea Dumnezeu sa dea rezultate.Toate cele bune.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Complicații în chirurgia clasică față de chirurgia laparoscopică
  •