lamuriti ma, va rog!!!

20-01-2008
ziuabuna19
Nu este medic/terapeut
ziuabuna19
In urma unui contact sexual am avut o durere puternica de burta, sangerare la urinare care s-a comportat apoi ca o menstruatie normala( ca durata, consistenta)doar putin mai abundenta si aparuta la numai 2 saptamani de la ultima menstruatie.Dupa 2 saptamani am fost la ginecolog, in urma controlului mi-a descoperit un chist ovarian maricel(5cm) si mi-a recomandat yasmine.Am inceput sa le iau, tot la sfatul medicului, din ziua in care trebuia sa mi vina in mod normal menstruatia(care isi facuse aparitia), zi care a coincis cu ziua controlului, dar la putin timp dupa ce am inceput administrarea anticonceptionalelor s-a oprit si menstruatia. Acest lucru este normal?Sau menstruatia trebuia sa se desfasoare normal...?
2 comentarii
0
20-01-2008, ora 00:00
geomarz
Identitate neconfirmată
geomarz
SIngereare dupa contac sexual nu este a buna. Te sfatuiesc sa mergi la un ginecolog care stie pe ce lume se afla. Nu-ti trebuie ecografie ci examen cu valve al colului uterin.
0
20-01-2008, ora 00:00
vali_valiy
Nu este medic/terapeut
vali_valiy
Eu te sfatuiesc sa mergi si la un alt medic pt k chisturile sunt foarte periculoase si anticonceptionalele nu sunt bune in general.Eu am luat anticonceptionale si in urma lor mi-au aparut chisturi.Mai consulta si un alt medic.Iar in legatura cu menstruatia era normal sa s opreask din moment c ai inceput anticonceptionalele.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.