klebsiella urmata la o luna de e-coli ?

21-05-2011
ali_anghel
Nu este medic/terapeut
ali_anghel
Buna ziua. Fiul meu are 4 luni si 2 saptamani, greutatea de 8 kg. La 3 luni si o saptamana a fost diagnosticat cu klebsiella (a iesit si in urocultura +coprocultura). A stat sub tratament cu antibiotic (ampicilina +gentamicina, in urma antibiogramei) o saptamana. Am repetat analizele (urocultura+coprocultura) si acum, la 4 luni si 2 saptamani, i-a iesit e-coli in urina. Care poate fi cauza?
Va multumesc!
3 comentarii
0
21-05-2011, ora 22:00
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
buna seara, daca urina a fost recoltata corect ar fi o infectie urinara.Ecoli exista in mod normal in colon si se poate infecta recipientul, urina trebuie recoltata in conditii de igiena corespunzatoare.daca bebelusul nu are si alte simptome(febra, urinari frecvente..)as zice sa repetati urocultura si sumarul de urina.spuneti-mi daca aveti un medic de familie care sa -l urmareasca.este f.important.multa sanatate pentru BEBE si multa rabdare, putere, sunteti la inceput si este un picut mai greu...dar va fi ok..vad ca se dezvolta frumos din punct de vedera al greutatii, este un Hercule.
0
25-05-2011, ora 15:45
ali_anghel
Nu este medic/terapeut
ali_anghel
Va multumesc pentru sfaturi si sustinere! A crescut frumos, este alaptat doar la san pentru moment. Avem si medic de familie care ne viziteaza destul de des si un medic pediatru la care mergem lunar sau cand este nevoie. O sa repetam urocultura la mai multe cabinete. Medicul pediatru crede ca ar putea fi vorba de o malformatie sau "ceva" la nivelul aparatului excretor (poate uretera mai groasa, poate mai scurta sau la rinichi sau la uretra dar nu se poate pronunta decat dupa investigatii mai amanuntite). Daca si celelalte analize vor iesi peste 100.000 atunci trebuie sa actionam in aceasta directie. Astept si alte sfaturi si pareri, cum cat esti mai bine informat ajungi sa iei decizia corecta.
Va multumesc anticipat!
0
31-05-2011, ora 16:13
ali_anghel
Nu este medic/terapeut
ali_anghel
Buna ziua! Am repetat urocultura la alt cabinet iar de data aceasta a iesit klebsiella peste 100.000 dar nici urma de e-coli. Nu mai inteleg nimic. O parere avizata va rog.
Va multumesc anticipat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul