klebsiella pe timpul sarcinii

03-03-2012
Ayanna35
Nu este medic/terapeut
Ayanna35
Buna ziua! Am si eu nevoie disperata de un raspuns..
Sunt insarcinata, dupa multi ani de asteptari, sunt in saptamana 33 ne pregatim pentru nastere, o sa avem o fetita, suntem foooooooooooooooarte fericiti dar..putem spune ca a aparut o problema si avem nevoie de mai multe pareri
Pentru ca ne-am dorit din tot sufletul un copil, si am primit acest dar de la D-zeu, pe tot parcursul sarcinii am incercat sa facem tot ce se poate face ca sarcina sa evolueze bine, am tinut o legatura stransa co medicul am facut toate analizele, etc.In ultimul timp aparuse o scurgere f deranjanta si am fost la medic pt a-mi face analizele.Analizele la urina si sange au iesit bine in schimb cultura secretiei nu!!!!!!!!!!!!!!Am fost diagnosticata cu KLEBSILLA, vreau sa specific ca inainte de sarcina am avut probleme cu rinichii, chiar la 4D dr.mi-a recomandat multe lichide spunandu-mi ca am hidronefroza.
Nu stiu daca asta a ajutat la formarea infectiei, sau care este cauza...vreau sa specific ca pe perioada sarcinii nu am avut contact sexual, iar la inceputul sarcinii mi-am facut toate analizele, inclusiv secretia si totul a fost OK!
Dr.mui-a prescris fluomizin si norfloxacin, iar dupa aceea o sa repetam analizele.
Am si eu nevoie disperata de un raspuns infectia se trateaza, afecteaza cumva fatul?In acelasi timp mi-e teama si de acest antibiotic pt ca dupa cate am observat parerile sunt impartite.

Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: