kinetoterapie

24-02-2011
drosofilamelanogaster
Nu este medic/terapeut
drosofilamelanogaster
Buna ziua,

Ma confrunt de ceva timp cu o discopatie lombara. Dupa RMN si vizite pe la diferiti specialisti, dupa tratament si o serie de fizioterapie, durerile nu cedeaza. Inteleg ca m-ar ajuta foarte mult kinetoterapia. Desi platesc abonament la o clinica privata din Bucuresti, le-a luat 2 luni sa ma programeze la un medic balneofizioterapeut si inca 2 luni la recuperarea propriuzisa si asta pt ca am acceptat sa incep exact in ziua de pasti (adica peste 2 luni :(.
To make a long stroy short, inteleg ca exista clinici si centre private de recuperare medicala cu servicii decontate de Caasa de sanatate. Ma puteti ajuta in acest sens cu informatii? Si e suficienta o trimitere de la medicul de familie sau e nevoie de trimitere de la specialist?

Multumesc mult,
2 comentarii
0
24-02-2011, ora 23:59
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Circuitul este urmatorul: medicul de familie va consulta si, daca ajunge la concluzia ca ati putea beneficia de fiziokinetoterapie, va trimite la un medic avand aceasta specialitate. Acela va prescrie exact procedurile. Nu mai stiu care e situatia in clipa de fata, dar in urma cu cateva luni, Casa de Asigurari Bucuresti nu deconta decat 4 sedinte, astfel incat pacientilor li se percepea o coplata. Dupa cum vedeti (si, probabil stiti din experienta deja avuta ca asigurata auto), sistemele de asigurari nu asigura ceea ce se presupune ca asigura. Daca cineva isi inchipuie ca este asigurat medical in Romania, traieste in plina iluzie...
0
02-03-2011, ora 12:34
drosofilamelanogaster
Nu este medic/terapeut
drosofilamelanogaster
Va multumesc pt raspuns.

Am inceput sa caut pe net cabinete care sa asigure aceste servicii. Mi-as fi dorit sa ma indrume cineva punctual catre un cabinet care sa fie ok dpdv personal si dotari.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.