karissa

15-11-2008
oana_adelina
Nu este medic/terapeut
oana_adelina
doamne...sunt urmarita de ghinion.cu gandul ca am luat prazolex.am constat ca pilula din ziua de vineri,... din ziua a 8-a, am luat-o gresit...am intors folia invers...si am luat-o pe cea de joi...adica tocmai aceea pilula care ar fi trebuit sa inchei folia...Ce sa mai zic.???am luat prazolex, am luat pilula 8 gresit...si am avut si contact neprotejat...in ziua 6, 7, 8.Sansele sa se fi instalat o sarcina care sunt?Sambata...am luat pilula buna...am intrerupt prazolexul...am luat si postinor...
ma voi proteja si urm. 7 zile...In zece ani...nu am avut nicio problema...cu contraceptia...(am folosit metode nehormonale)dar acum cand m-am hot. la pilule s-au ivit toate...Am Rh negativ, nastere 7 luni, cu preeclampsie, acum 7 ani.Sunt disperata...un medic...nu citeste si pe forum sa ma ajute si pe mine????
O sa iau alta folie...pt a o inlocui pilula lipsa...adica ultima pilula pe care va tb sa o iau...Dar cand se ia anticonceptionale...in primele 8 zile...nu sunt ferita...ca si in cadrul unui ciclul normal...mentionez ca ciclul il aveam regulat...Deci ce sanse am sa fiu gravida???
1 comentarii
0
16-11-2008, ora 08:25
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu, nu esti gravida, tu pana in ziua a7-a ai luat corect, deci esti protejata pentru contactele sexuale din 6 si 7 iar pentru ziua a 8-a ai luat postinor. Vezi ce invalmaseala pentru o singura pilula luata gresit ; plus cheltuieli suplimentare cu alta folie, pilule pentru urgenta...Daca nu mai ai de gand sa faci copii in urmatorii ani de ce nu iti pui un sterilet? Nu mai ai grija la nimic, nu e toxic si nu sant reactii adverse si cand doresti sa mai ai copii il scoti. Dela amestecul acesta de pilule vei avea ciclul putin dereglat. dar sa nu te sperii caci nu esti insarcinata..Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul