junghi intercostal? in sarcina

16-11-2010
tonitza
Nu este medic/terapeut
tonitza
Sunt insarcinata in 16 saptamani si de vreo 2 saptamani am dureri in partea dreapta a spatelui care uneori radiaza in fata, in zona coastelor, oblic peste acestea. Durerile trec la schimbarea pozitiei. Nu am febra, nu sunt si nici nu am fost racita in ultimele 6 luni si nu tusesc.
Simptomele sunt asemanatoare cu cele pe care le-am avut in urma cu ceva ani la un junghi intercostal, dar mi-e teama ca acum sa nu fie ceva cu plamanul.
Deoarece nu pot face radiografie si medicul care-mi urmareste sarcina e in concediu, nu stiu ce pot face, de aceea va rog sa ma sfatuiti, sa-mi spuneti ce poate fi si ce as putea lua pentru ameliorarea durerilor.
MULTUMESC!
1 comentarii
0
10-04-2013, ora 19:06
ghicaioana2002
Nu este medic/terapeut
ghicaioana2002
Buna seara! Va scriu in speranţa ca încă mai folosiţi acest cont.aceeasi problema o am si eu, cu junghiul intercostal.cum aţi rezolvat problema?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul