jeanine si ciclu foarte putin si maro

14-11-2007
horica
Nu este medic/terapeut
horica
am o intrebare.sunt in prima luna de jeanine, si de a 2 a zi mi-a venit doar putin ciclul si de o culoare maronie, o cantitate foarte mica.e normal?eu am mai luat diane 35 8 luni de zile si nu am avut acelasi simptom in prima luna.va rog, daca ati patit vreuna asa, sa-mi ziceti si mie!
5 comentarii
0
14-11-2007, ora 00:00
vicky
Nu este medic/terapeut
vicky
nu este vorba de ciclu. acestea sunt sangerari, pana se obisnuieste organismul cu aceste anticonceptionale. nu este nimic grav sau anormal. citeste prospectul, acolo ar trebui sa scrie acest lucru.
0
15-11-2007, ora 00:00
horica
Nu este medic/terapeut
horica
draga vicky merci pt raspunsul tau, dar ink nu am ajuns la perioada cand sa am sangerari, stiu de ele.deci, am inceput sa iau jeanine, in prima zi de menstruatie, si la a 2a pastila aproape ca mi s-a oprit sangerarea, desi normal ma tine vreo 3 sau 4 zile.multumesc ink o data.si mai astept raspunsul
0
15-11-2007, ora 00:00
vicky
Nu este medic/terapeut
vicky
in cazul asta nu ai de sa-ti faci probleme. asa se intampla, e normal, mai ales cand iei prima folie the anticonceptionale. si eu am avut aceeasi "problema". uneori fluxul este mai mare alteori mai mic.. nu ai de ce sa-ti faci probleme. atunci cand ei aniconceptionale ciclul este de culoare maronie, elimini doar sangele "rau".
0
14-01-2008, ora 00:00
popescu_mary
Nu este medic/terapeut
popescu_mary
din cate am inteles..u iei Jeanine la indicatia unui medic...eu am luat Logest la indicatia unui medic de pe acest site, d-nul Dr.Mihnea Dragomir, si sunt foarte multumita..si eu si o prietena..in afara de problema aia cu faptul k mi-a venit ciclul dupa 3 zile dupa ce am terminat pastilele..si mi-am facut griji aiurea (poate pt k era prima data)..nu am avut absolut nici o problema...nici dureri de cap..nici sangerari maronii..nici nimic..sunt multumita!
0
21-06-2008, ora 00:00
clarisa
Nu este medic/terapeut
clarisa
buna, am o intrebare, sunt la prima folie de jeanine, am luat prima pilula din prima zi de menstra si am menstra de vreo 2 sapt.tenul mi s-a curatat frumos in schimb este o problema ca am atat de mult timp menstra.astept rasp repede...multumesc.o zi buna tuturor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •