iritatii ale pielii la frig

13-12-2009
orfeea
Nu este medic/terapeut
orfeea
Buna ziua.Sotului ii apareau umflaturi mici pe miini, picioare, fata cind statea in frig.Cu 2 ani in urma ne-am adresat la homeopat, dar in urma tratamentului situatia s-a agravat-acum ii ies niste umflaturi mari, parca l-ar fi zgiriat cineva si nu doar iarna.In contact cu apa de mare, i s-a umflat tot corpul, de nici nu putea calca pe talpi.La ce specialist sa ne adresam?Care poate fi cauza?Am urmat trarament de la alergolog(autoimunocorectie), dar fara rezultat, apoi tratament la rinichi, dar fara nici un folos.
1 comentarii
0
13-12-2009, ora 22:49
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată doamnă,

Urticaria la frig ("a frigore") poate fi congenitală (înnăscută) dar mai frecvent se datorează crioglobulinelor serice (Globulină patologică din serul sanguin, precipitabilă la frig). Foarte frecvent crioglobulinele sunt un marker indirect al prezenţei virusului hepatitic C (cu hepatită activă sau numai ca purtător sănătos (purtător de virus)). Se impune determinarea anticorpilor anti - HCV.
Urticaria acvagenică se produce la contactul cu apa, de foarte multe ori chiar pură, indiferent de temperatura acesteia; este de asemenea rară;

Toate cele bune şi sărbători fericite!


În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.