iritatie in zona pubiana de cam o luna

17-09-2006
iritatie015
Nu este medic/terapeut
iritatie015
buna ziua,
de cca o luna mi-a aparut o iritatie in zona pubiana. iritatia este sub forma unor "bubite" asemanatoare unor cosuri de culoare rosiatica.
numarul acestora (15-20) si chiar pozitia lor (distanta dintre ele variaza intre cativa mmsi 3-4cm) par ca nu s-au schimbat de la momentul aparitiei
nu exista mancarime sau usturimi datorate acestei iritatii
puteti sa-mi spuneti ce ar putea fi?
multumesc pentru raspuns
5 comentarii
0
18-09-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
diagnosticul, pentru afectiunile de genul celei descrise de dvs, poate fi pus doar de medicul dermatolog, in cabinet, in urma consultului.
0
23-09-2006, ora 00:00
Cos
Nu este medic/terapeut
Cos
simptomele descrise mai sus, imi sunt foarte cunoscute. cred ca am si eu acelasi lucru...la inceput au fost doar cateva bubite in zona pubiana, care la inceput nu m-au deranjat... dupa ceva timp au inceput sa apara mincarimi si zona s-a exints acoperind o zona mai mare (mincarimi usturimi, a inceput sa si zemuie la un moment dat)... ce e mai grav e ca au inceput sa apara si pe picioare aceste bubite si intre picioare linga anus si la subrat, fiind doar bubite... cu mincarimi care ustura...
NORMAL : Am fost si la doctor dermatolog dar nu a reusit sa - mi dea un diagnostic : Ciuperca sau boala de piele contactata sexual sau ceva alergi ... mi-a recomandat Vobrocil si dupa o saptamina Exoderil. dar nici un efect... tratament pe ghicite...
Nu vreau sa te sperii cu cea ce am eu dar mi s-a parut ceva asemanator poate avem chestii diferte... POATE CINEVA CARE A A MAI AVUT ASA CEVA POATE DA NISTE SFATURI. PANA CAND REUSESC MEDICII DERMATOLOGI LA CARE MERG SA -MI IDENTIFICE BOALA ACEASTA !
0
06-02-2008, ora 00:00
mari t
Nu este medic/terapeut
mari t
si eu ma confrunt cu o problema asemanatoare, roseata pe o parte a zonei pubiene, prelungita pe picior, care zemuie uneori.
mi-a aparut dupa terminarea ciclului menstrual si am crezut ca este de la always.
pot sa iau antibiotic?
mentionez ca am avut si o reactie alergica pe fata, care mi-a trecut dupa cateva zile in care am luat claritine.
in urma cu 3 ani am avut o dermatita aproape pe tot corpul pe care am invins-o cu advantan crema, prednison şi un regim hiposodat., pe o perioada de cateva saptamani si bineinteles igiena stricta.
acum este altceva. am sa va tin la curent cu evolutia.
astept sfaturi.
0
23-02-2008, ora 00:00
mari t
Nu este medic/terapeut
mari t
problema mea s-a rezolvat cu bepanten plus. igiena locala s-a facut cu sapun pentru bebelusi.
pentru siguranta am folosit si cateva ovule cervugid
0
23-07-2009, ora 12:34
stanx
Nu este medic/terapeut
stanx
Buna ziua, va rog sa ma ajutati. De mai mult timp am niste mincarimi in zona pubiana, mai drept zis partea de jos a scrotului si zona spre anus. Ma scarpin pina se formeaza rani. Va rog sa-mi spuneti ce sa fac si poate ce tratament sa iau. Totul incepuse de la niste mincarimi ale anusului care mai apoi au trecut in aceasta zona.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Iritație în zona genitală - cauze și tratament
  •