iritatie grava zona scutec

14-01-2016
AmaliaMony
Nu este medic/terapeut
AmaliaMony
Buna ziua!Fetita mea are 7luni, a facut laringita am fost la medic si dupa doua zile de tratament se pare ca e mai bine, dar dupa aceste doua zile dimineata cand sa i schimb scutecul a facut o iritatie foarte urata in zona scutecului...sunt niste bubite ca niste cosuri care in varf au un fel de lichid apa', toata zona afectata e umflata in afara(arata parca fiind batuta cu urzica) arata rau de tot am dato cu o pasta crema din italia Fissan contine oxid de zinc si musetel doua zile pare ca sa uscat un pic dar zona e la fel chiar sa intins mai mult dinfata la pasarica acum a facut bubite si toata rosie pana in spate la fund sus.tipa si o ustura cand o spal si o doare, intinde manutele sa se scarpine desi nu prea ajunge saracuta, si astazi am zis sa schimb pe Sudocrem, astept sa vad rezultatul...dar ma preocupa si cred ca nici acesta nu isi va face efectul...credeti ca ar trebui sa folosesc altceva?! Nu sa iritat, nu a fost racita niciodata.sau posibil ca iritatia sa fie de la urina de la medicamentele pe care i le dau pentru laringita?!! de la scutec nu a facut niciodata pana acum! Va rog sa mi raspundeti !
3 comentarii
0
14-01-2016, ora 14:15
Ecopediatrie
Identitate neconfirmată
Ecopediatrie
Poate fi o dermatita candidozica sau herpetica, cazuri in care trebuie vazuta de dermatolog sau pediatru specialist.
0
14-01-2016, ora 20:04
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cititi cu atentie prospectele la medicamentele pe care i le-ati dat la efectele secundare. Oricum trebuie dusa imediat la medic specialist, nu trebuie sa amanati tratand-o cu ce aveti in casa.
0
27-01-2016, ora 01:47
Ana strugaru
Nu este medic/terapeut
Ana strugaru
Nu stiu daca poti face rost de o crema pe nume sudocrem noi am luat-o din marea britanie este foarte buna pt bebele tau asa am păţit si noi cu fetita noastra si am dat-o cu aceasta crema si ia trecut a 2 zi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dermatita sau iritația de scutec - sfaturi și tratament
  •