investigatii sau medicamente?

15-09-2015
gina24
Nu este medic/terapeut
gina24
Buna
In luna noiembrie 2014, eu si sotul meu am hotarat ca e momentul sa avem un copil, ne-am programat la analize, respectiv RH pozitiv amandoi, eu test papanicolau. Doamna doctor a zis ca e totul in regula, mi-a dat vitamina E, acid folic si fier si a ramas sa ne mai vedem cu 'noutati'. Dar noutatile intarzie sa apara... Am zis totusi ca a trecut suficient timp si ca o fi vreo problema undeva de nu am ramas insarcinata pana acum. Am fost la un alt medic ginecolog, mi-a facut o ecografie vaginala si am trompa stanga dilatata, mai exact 5mm, mi-a recomandat si ceva analize, dar pentru ca aveam o usoara sangerare nu mi-a putut recolta nimic. Din puctul ei de vedere, dilatarea acestei trompe ar fi una din cauze pentru care nu am ramas insarcinata. Am revenit la prima doctorita, cea din luna noiembrie, i-am aratat ecografie si mi-a zis ca nu e nici o problema dar nici nu a considerat necesar sa imi recolteze ceva probe, mi-a dat sa fac Ag Hbs si Ac in toxoplasmoza ig G si ig H si profertil atat pentru mine cat si pentru sotul meu.
Nelamurirea, intrebarea mea: sa incep sa iau profertil sau sa merg la cea de-a doua doctorita sa imi recolteze probe? E buna solutia cu medicamente sau mai sunt necesare alte investigatii?
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul