dupa avort sangerez in fiecare zi...

13-06-2006
dr_giullia
Nu este medic/terapeut
dr_giullia
Pe 18 mai am facut un avort la cerere, in aceeasi zi incepand contraceptia cu anticonceptionale.Am sangerat in fiecare zi, inclusiv in prezent, dar putin cantitativ.Penultima pastila am uitat s-o iau, insa am luat-o pe ultima.menstruatia nu a venit, ba mai mult, sangerarea da semne ca vrea sa se opreasca.mentionez ca am mai avut nici un contact sexual in perioada asta, deci exclusa sarcina!
Intrebarile mele sunt:de ce am sangerat in fiecare zi?menstruatia nu s-a instalat din cauza pastilei omise?pot sa incep o noua folie dupa cele 7 zile de intrerupere fara sa fi avut menstruatie?
As fi foarte recunoscatoare daca mi s-ar raspunde...
5 comentarii
0
14-06-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Nu este motiv de panica. Spottingul(acea singerare mica dar constanta) poate aparea in primele 2-3 luni de utilizare a contraceptivelor, cu atit mai mult cu cit ati inceput contraceptia post-abortum. E firesc acum sa nu apara menstra, doar ati singerat atitea zile! Faceti pauza de 7 zile iar in cea de-a 8a incepeti urmatoarea folie, e foarte posibil ca lucrurile sa intre in normal
0
14-06-2006, ora 00:00
dr_giullia
Nu este medic/terapeut
dr_giullia
Va multumesc foarte mult, Dr.Evelin!!!Chiar ca incepusem sa intru in panica...Medicul meu m-a chemat la control dupa prima menstruatie care nevenind, nu stiam ce sa fac...Va multumesc!
0
26-09-2006, ora 00:00
jjulia
Nu este medic/terapeut
jjulia
am o intrebare...dar nu stiu cum, unde sa intru pt a putea primi un raspuns.va rog, sunt disperata!daca am scris unde nu trebuia imi cer scuze!
0
14-11-2010, ora 23:46
magdalena82
Nu este medic/terapeut
magdalena82
buna!as avea o intrebare si va rog sa mi raspundeti sincer...mai sunt virgina daca am sangerat?faza e k prietenul meu nu ma penetrat, , doar ne am "jucat" si nici nu am simtit nici o durere.va rog sa mi raspundeti!
0
05-01-2011, ora 15:35
brunetelu
Nu este medic/terapeut
brunetelu
va rog sami raspundeti, , , poti ramane insarcinata dc ejaculeaza in fund?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sarcina după avort
  • Unele antibiotice ar putea fi asociate cu creșterea riscului de avort
  • Dureri de burtă după avort - ce e normal și ce nu
  •