ulei de masline expirat

13-08-2010
dkf
Nu este medic/terapeut
dkf
as dori sa va intreb, daca am ulei de masline expirat din aprilie 2010, e mai bine sa-l arunc la gunoi? Uleiul de masline o costa multi bani, dar imi e frica sa-mi risc sanatatea mai ales ca am probleme, gastrita si gaze din cauza fosamaxului, glaucom congenital (adica atrofie nerv optic). Voi ce ziceti?
7 comentarii
0
13-08-2010, ora 09:16
ezmat
Nu este medic/terapeut
ezmat
va rog daca puteti sa imi raspundeti de cateva zile am o usturuime cand urinez si pe zi ce trece ma ustura mai rau.
Am intretinut relatii sexuale dupa 7 -8 zile a inceput sa simt usturimea ce imi recomandati astept raspuns multumesc mult.
0
13-08-2010, ora 22:35
Albastru44a
Nu este medic/terapeut
Albastru44a
In primul rand nu imi dau seama daca sunteti de gen feminin sau masculin.
Pentru femei este mai obisnuit sa faca simple infectii urinare dupa un contact sexual, insa in cazul unui barbat s-ar putea ca sa nu fie vorba de o "simpla" infectie urinara ci de o boala cu transmitere sexuala, daca contactul a fost neprotejat.
S-ar impune o urocultura pentru a stii exact ce germene este si la ce este sensibil, iar in cazul unui barbat un consult de dermatologie( Specialitatea de dermatologie implica si venerologie, adica boli cu transmitere sexuala).
Consulati medicul de familie care va va indruma...
Cele mai multe infectii urinare se trateaza dupa prelevarea examenului de urina cu norfloxacin sau ciprofloxacin pana rezultatul uroculturii (care dureaza cam 3-5 zile) confirma prezenta germenului si daca acesta este sensil si la ce antibiotice.

Sper ca nu am fost foarte neclar.
0
14-08-2010, ora 11:22
dkf
Nu este medic/terapeut
dkf
pt ezmat - Va permiteti sa deschideti o discutie in topicul meu, unde am pus si eu o intrebare, in loc sa scrieti un topic nou. si dupa aceea userul Albastru44a va raspunde, doar dvs.Mie de ce nu mi-a raspuns la intrebarea mea? Asta e nesimtirea si tupeul romanesc, o mitocanie extraordinara, o nerusinare fara limite.
0
14-08-2010, ora 11:24
dkf
Nu este medic/terapeut
dkf
Daca acesta era topicul meu, scris de mine cu intrebarea mea, normal ar fi fost sa mi se raspunda si mie, dar la ce pot sa ma astept de la niste nesimtiti.
0
14-08-2010, ora 21:29
Albastru44a
Nu este medic/terapeut
Albastru44a
PT dkf

Dominisoara in primul rand nici una din intrebari nu-si are rostul in sectiunea boli digestive. In al doilea rand nu m-am "sinchisit" sa va raspund pt ca intrebarea dumneavoastra este una de bun simt, iar a celeilalte persoane, chiar daca nu era de "digestive" era legata de sanatate..
Poate ca ar fii trebuit sa serviti din uleiul expirat sa dezvoltati ceva simptome si apoi sa scrieti pe aceasta sectiune si v-as fii raspuns si d-voastra.
V-ati "atacat" foarte usor pentru ca cineva a indraz nit sa va strice topicul si ati dat dovada d-voastra de nesimtirea de care amintiti. Daca doar din atat ati facut o criza de nervi v-as recomanda sectiunea "afectiuni psihiatrice"

Daca va place mancarea strica "Serviti va rog".
0
16-08-2010, ora 16:27
ezmat
Nu este medic/terapeut
ezmat
pentru albastre44a multumesc foarte mult
0
16-08-2010, ora 16:29
ezmat
Nu este medic/terapeut
ezmat
albastru44a imi cer scuze ca vam gresit numele de utilizator
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici